Digidexo.com

Bee Propolis & bihulebetennelse

Mer enn 35 millioner mennesker i USA lider av bihulebetennelse hvert år, ifølge ent-consult.com. Harsh antibiotika blir ofte brukt til å kurere bihulebetennelse, men fortsatt bruk kan føre til problemer, inkludert å bygge opp en immunitet mot antibiotika for fremtidige sykdommer og gjør en person mer utsatt for smitte, ifølge scientificamerican.com. Hvis du ikke ønsker å bruke et antibiotikum, kan bee propolis være en affektiv alternativ.

Fakta

En lomme infeksjon er forårsaket av irritasjon eller betennelse i lomme hulrom. Det er ikke uvanlig å utvikle en infeksjon etter en allergisk reaksjon eller en kald. Når infeksjon setter, må det bli drept for at symptomene på infeksjonen å avta. Bee Propolis er en måte å drepe infeksjonen.

Definisjon

Bee propolis er et kjemisk stoff honningbier gjør fra samlingen av pollen fra blomster, trær og andre planter. Det er blandet med bivoks for å beskytte strukturen fra bakterier og bakterier.

Formål

Bee propolis kan kjøpes som kapsler fra helsekostbutikker. Det er en naturlig antibiotika som dreper skadelige bakterier uten å drepe gode bakterier.

Bivirkninger

Det bør aldri brukes på øynene. Du kan utvikle allergi mot andre bee biprodukter som honning, bivoks og Royal Jelly hvis det brukes for lenge.

Betraktninger

Med konsekvent bruk, bør bee propolis kurere en bihulebetennelse innen sju til ti dager. Behandle en bihulebetennelse med 3500 mg kapsler daglig til symptomene avtar etter Alasdair Barcroft, en ernæringsfysiolog fra Storbritannia Hvis symptomer på en bihulebetennelse fortsette i mer enn to uker, bør du oppsøke lege.