Digidexo.com

Positivt og ulemper av tannregulering

Før du gjør en stor økonomisk satsing som tannregulering, er det viktig å først veie fordeler og ulemper. Å få og å ha tannregulering kan være en langvarig prosess, så det er viktig å sørge for at du er fullt klar over hva prosessen innebærer, og at du er fullt ut forpliktet til å se det gjennom.

Pro: Hjelp rette tennene

Når du bærer tannregulering, kan de bidra til å sakte rette ut tennene. Bukseseler kan forme skjeve tenner i en rett, vakkert smil. Hvis du trenger noen tannarbeid, er det vanligvis vanlig å gjøre visse prosedyrer før tannregulering er satt på. Den tiden du trenger å bruke tannregulering avhenger av hvor mye straightening tennene trenger.

Con: vanskelig å rengjøre

Når du ikke har tannregulering, må du fjerne mat som blir sittende fast mellom tennene. Når du har tannregulering, kan det være enda vanskeligere å gjøre det. Maten kan bli sittende fast mellom tennene og på tannregulering selv. Spesielle små børster kan fjerne partiklene. Mange brukere av tannregulering velger å bære et speil til enhver tid for å unngå å gå rundt med mat fast i tennene hele dagen.

Pro: Forbedret selvtillit etter tannregulering er fjernet

Hvis du har skjeve tenner, kan du ikke føle deg så komfortabel med deg selv som du ville gjort hvis du hadde rette tenner. Etter tannregulering er fjernet, kan et nytt smil hjelpe deg til å bli mer trygg og føler seg bedre om ditt utseende og generelle.

Con: Kan være smertefullt

Bukseseler kan være smertefullt når du først får dem satt på. De kan også være smertefullt hver gang du går inn for en justering, som vanligvis er hver seks til åtte uker. Av og til kan bukseseler også kutte leppene eller innsiden av munnen.

Pro: Kan gi deg noe å se frem til

For noen mennesker som er misfornøyd med sine tenner, våkne opp hver dag med de samme skjeve tenner kan være en fryktelig følelse. Når du bærer tannregulering, vet du at hvert minutt du bruker dem tennene dine er å rette ut. Snart nok, vil du våkne opp med rettere tenner og ikke trenger å bære seler lenger. Du kan komme gjennom dagen og vite at, til slutt, vil du ha smilet du ønsker.

Con: kan du føle deg selvbevisst

Folk som går med tannregulering kan føle selvbevisst, som om folk stirrer mer på metallet i wearers munn enn å konsentrere seg på deres ansikter. Wearers kan også føle at de ser morsomme, at deres munn ikke ser riktig ut, eller at de har noe fast i tennene.