Digidexo.com

Hvordan forberede for Evakuering

Hvordan forberede for Evakuering


Forberedelse er nøkkelen til evakuering. Lenge før en evakuering er bestilt, må evakueringsplan være på plass og hvert medlem av familien må forstå det. Ved å ta deg tid til å forberede seg, spare deg selv og dine kjære ekstra ulempe og stress i løpet av en allerede stressende tid. Les videre for å lære hvordan å forberede seg på en eventuell evakuering.

Bruksanvisning

Opprett en evakueringsplan sjekkliste med avtalt ansvar. Ha en reserve av kontanter eller reisesjekker og en åpen kredittkort satt til side. Har tenkt å fylle gasstanken så snart en evakueringsordren blir en mulighet.

Bestem destinasjon og være kjent med hovedruten samt en alternativ rute. Varsle naboer og andre i området med kontaktinformasjon og plassering.

utpeke en sentral nødtelefon person ut av evakueringen områdets telefon retningsnummer. Sørg for at hvert familiemedlem har et kort med denne personens adresse, telefonnummer og mobilnummer.

•  Lag en oversikt over alt å påta evakuere. Velg høyt prioriterte bare elementer. Husk å inkludere fødselsattester, gjerninger og titler, forsikringer, trygdekort, og alle medisiner og reseptbelagte informasjon. Hold dokumenter i en forseglet vanntett konvolutt eller eske. Sørg for at hver voksen vet hvor disse dokumenter er holdt.

Sett sammen en evakuering pakke for hvert familiemedlem. Ta med en sovepose eller seng roll, mat og vann i tre dager, en endring av klær og grooming elementer. Ta tilstrekkelig baby formel og bleier. Sett sammen et førstehjelpsskrin med essensielle over-the-counter medisiner.

Arranger en destinasjon som kan imøtekomme kjæledyr. Ta med alle veterinær poster og kjæledyr lisenser.

Strøm ned huset før avreise. Koble fra gassledningen og kuttet av vannledning.