Digidexo.com

Slik Cure hetetokter for menn

Slik Cure hetetokter for menn


Hanner vanligvis ikke opplever hetetokter som kvinner gjør, fordi de har en langsom nedgang på hormoner som de gamle. Men de fleste menn gjennomgår androgen deprivasjon terapi for prostatakreft opplever hetetokter. Som med kvinners hetetokter, det finnes behandlinger som kan lindre hetetokter for menn.

Slik Cure hetetokter for menn

Vit at hann hetetokter kan med hell behandles med et østrogen, så som østradiol. Men siden prostatakreft vekst kan stimuleres av hormoner, kan legen din vil at du skal unngå dette. Også, uønskede bivirkninger av østradiol er bryst hevelse og ømhet.

Innse at antidepressiva vanligvis foreskrevet for kvinner i overgangsalderen har vært vellykket i behandling av mannlig hetetokter. Ifølge Harvard Medical School nettside, kan selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) være foreskrevet, men kan føre til seksuell dysfunksjon. Venlafaksin fungerer også, men kan øke blodtrykket.

Spør legen din om du bruker en anti-anfall medikament kalt gabapentin. Det er vanligvis foreskrevet for epileptikere, men har vært vellykket i behandling av hetetokter hos menn og kvinner, selv om det kan føre til svimmelhet.

Stol på alternative behandlinger som vanligvis brukes av kvinner for hetetokter hvis du er den sjeldne mann som opplever dem i fravær av prostata kreft behandling. Vitamintilskudd, soya, progesteron krem ​​og en diett rik på frukt og grønnsaker kan lette ubehag av hetetokter.

Øvelse moderat flere ganger i uken for å regulere hormonene dine. Turgåing er ofte den enkleste og beste form for trening med flest langsiktige fordeler for eldre mennesker.