Digidexo.com

Kreft Risiko for Commercial Chicken Farming & Deres feed

Kreft Risiko for Commercial Chicken Farming & Deres feed


For å kontrollere innvollsparasitter, stimulere vekst, forbedre fargen på kyllingkjøtt og redusere stress på de kommersielle gårder, produsenter av kommersielle kyllinger har en tendens til å mate sine høner med tilsetningsstoffer som har negative effekter på menneskers helse. Disse fôr tilsetningsstoffer inneholde antibiotika arsen sammensatt kjent som roxarsone, som brukes til å lage kyllinger sunnere med tanke på større bryster og pinker hud. Roxarsone antas å forårsake sykdommer slik som kreft hos mennesker. Dette er i henhold til forsknings studier publisert i 2008 i "Environmental Health Perspectives," en elektronisk journal av National Institute of Environmental Health Sciences og utført av Dr. Partha Basu, førsteamanuensis ved Institutt for kjemi og biokjemi ved Duquesne University.

Feed tilsetningsstoffer

Siden 1960-tallet har kommersielle kyllingbønder brukt disse tilsetningsstoffer for å produsere den store fugler, og det har blitt en vanlig praksis i hele denne kommersielle industrien. Antibiotika funnet i kylling fôr brukes til å beskytte kyllinger fra sykdommer og infeksjoner, men det fremkaller også blodkar vekst, noe som gjør kjøttet ser mer saftig. Problemet med dette er at det kan produsere human unormal cellevekst, så vel. Denne vekst fører til utvikling av kreftceller, i henhold til forskning gjort av Dr. Basu et al.

Farming betingelser

Kyllingene er oppvokst i overfylte og uhygieniske oppdrettsforhold, noe som fører dem til å trekke seg sammen de aller sykdommer og infeksjoner som kyllingprodusenter bruker disse skadelige antibiotika for å gardere seg mot. Dessverre er disse samme antibiotika forårsake unormale vekstresultater i kyllinger og i noen tilfeller kan føre til bakterie mutasjoner og resistens i dem også. Det er bekymring for at det kan være lignende effekter på mennesker som bruker disse kyllinger for mat.

Angiogenese

Forbindelser som finnes i de antibiotika som brukes i kylling fôret kan føre til helseproblemer som kreft hos mennesker, ifølge Dr. Basu forskning. Når en økning i dannelsen av ytterligere blodkar inntreffer, produserer deres rosa pigment, kan den gjøre det samme i mennesker også ved overproducing flere celler. Denne vekstprosess er kalt angiogenese og finnes i mange typer kreft og andre sykdommer. Forskning gjort av USDA har også funnet sammenheng mellom arsen stoff som finnes i kylling og en effekt på menneskeceller.

Kylling Avfall

Dessuten blir matet disse skadelige tilsetninger, blir kyllinger også anvendes i foret for andre husdyr slik som kalkuner og griser, så vel. Kylling avfall, som normalt benyttes for bygg felt gjødsel og i kommersielle gjødningsstoffer, kan påvirke vannforsyninger i grunnen og på overflaten. Forskere er bekymret for at blir stadig utsatt for disse skadelige tilsetningsstoffer som finnes i kommersielle kylling fôr kan potensielt føre til kreft for forbrukere så vel som for de kommersielle kyllingbønder.

Commerial Chicken Farming

De som jobber i det kommersielle kyllingoppdrett er i faresonen for å utvikle kreft på grunn av deres innånding av støv fra kylling fôr og avfall som inneholder disse tilsetningsstoffene, ifølge Dr. Basu forskning. De negative effektene av forbruk eller kontakt med kylling og fôret er ikke avgjørende, så det er ingen rapporterte sykdommer å basere noen solide resultater på. Alle rapporter om dette er basert på forskningsstudier og laboratorietesting. Roxarsone er godkjent for bruk i kyllinger av FDA. Til tross nonconclusive bevis for sin dirigerer effekter på mennesker, er forsiktighet fortsatt anbefales med hensyn til forbruk og håndtering av kommersielle kyllinger, ifølge Dr. Basu.