Digidexo.com

Hvordan øke Dopamin Breakdown

Hvordan øke Dopamin Breakdown


Dopamin er produsert av kroppen din til å overføre signaler mellom nerveceller i hjernen, og hjelper til å kontrollere bevegelsene til kroppen din. Hvis kroppen din doesnâ € ™ t få dopamin den trenger, kan dette føre til Parkinsonâ € ™ s sykdom, der du ikke kan utføre kontrollerte bevegelser.

Dopamin er sentral i din belønningssystem. Det er forbundet med gleden system av hjernen din, og gir en følelse av glede og forsterkning for å motivere deg til å utføre visse aktiviteter. Det finnes medisiner som øker dopamin sammenbrudd og tilgjengelighet i kroppen din.

Bruksanvisning

Øk Dopamin Sammenbrudd i kroppen din

•  Spør legen din hvis du trenger å ta medisiner for å øke mengden av dopamin i systemet. Dette kan være tilfelle hvis du har Parkinsonâ € ™ s sykdom. Et stoff kalt L-DOPA (levodopa) kan gis som supplement til lave dopaminnivåer i hjernen hos Parkinson-pasienter. Parkinsons sykdom fører folk til å miste nevroner som inneholder dopamin; og som et resultat kroppen produserer flere dopaminreseptorer på andre nerveceller. L-DOPA stimulerer dopamin-reseptorer og nedbrytning selv når dopaminneuroner mangler.

Spør legen din om du bør ta reseptbelagte amfetamin. De øker konsentrasjonen av dopamin og nedbrytning av dopamin i systemet. Amfetamin er like i struktur til dopamin.

Drikk koffein; det stimulerer produksjonen av dopamin i kroppen din. Koffein øker produksjonen av dopamin i brainâ € ™ s lyst kretser.

Spør legen din om du kan ta et glass vin hver kveld. Alkohol bidrar også til å øke nedbrytningen av dopamin, ved en prosess som innebærer å begrense aktiviteten av enzym som bryter ned dopamin.

Dona € ™ t begynne å røyke hvis du er en ikke-røyker. Men hvis du avslutter, vil du redusere effekten av dopamin i systemet. Et stoff i tobakksrøyk, ennå ikke klart identifisert, hemmer monoamin oxydase B (MAO B), et enzym som bryter ned dopamin. Resultatet er en høyere konsentrasjon av dopamin i gleden sentrum av kroppen din. Dette bidrar til en smokerâ € ™ s avhengighet.