Digidexo.com

Hvordan bruke Color Therapy å avlaste Stress

Hvordan bruke Color Therapy å avlaste Stress


Color påvirker måten vi føler. Det kan påvirke vår stemninger i enten en positiv eller negativ måte. Du føler deg ukomfortabel på seg visse farger eller å være i et rom som er mettet i en bestemt farge liker? Finnes det andre farger som gjør at du føler deg komfortabel? Fargene som vi slitasje og omgir oss med gjenspeiler vår indre tilstand av å være. Lær hvordan å avlaste stress og skape en positiv indre tilstand ved hjelp av farger.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Color Therapy å avlaste Stress

Omgi deg med rosa. Det er fargen av ro ro. Legg små sprut av rosa i hjemmet for å skape en atmosfære av ro. Du kan bruke rosa på badet, soverommet eller andre områder. Bære en rosa genser eller annet tilbehør for å balansere dine energier og fremme indre fred.

Legg gult til livet ditt hvis du har følelsen ned. Gul er en utmerket farge til å løfte din ånd og lindre depresjon.

Velg blått for et rolig miljø og en god natts søvn. Blå er en veldig avslappende farge. Det fremmer ro og healing. Hvis du lider av søvnløshet, sette deg til å sove ved å legge masse blått til soverommet innredning. Velg sengetøy i nyanser av blått og slitasje blå pyjamas. Blått er også en god farge å bruke når du snakker i offentligheten siden det fremmer god kommunikasjon.

Legg til en touch av grønt til miljøet og garderobe. Green er en veldig beroligende farge. Det fremmer harmoni og lindrer angst. Gran opp hjemme med grønne tilbehør, inkludert potteplanter. Hvis du føler deg tappet slitasje noe grønt og forfriskende.

Ha litt fiolett i livet ditt. Violet er fargen for visdom, fred og styrke. Bruk den for indre fred. Bruk den i hjemmet ditt for å fremme et fredelig miljø.

Velg klassisk hvit for et rent utseende. Hvitt er rensing og rensende. Når den brukes i hjem innredning hvitt gir et rent, friskt utseende og virkelig åpner opp et rom. Lage hvit en stift i garderoben din. Iført hvit bidrar til å rense sinnet og renser sjelen. En av de store ting om å bruke hvitt i hjemmet eller garderobe er at det går med alt. Sørg for å holde hvite klær og innredning rent fordi hvitt som ser kjedelig eller snusket vil bare påvirke dine følelser på samme måte.