Digidexo.com

Den beste måten å fjerne en vorte fra en arm

En vorten er en vekst på overflaten av huden. Vanligvis vorter som vises på armen din er ufarlig. Men de kan være smertefullt og noen ganger svært vanskelig å fjerne. Det finnes noen måter å kunne fjerne vorter, selv om å se en hudlege er den raskeste måten å se resultater.

Over disk behandlinger

Det er et bredt utvalg av over disk vorte fjerning produkter. Noen valg kommer i former som inkluderer kremer, gels eller medisinert pads. Produktet blir plassert direkte på vorten å desinfisere og drepe de komponenter som hjelper vorten å overleve. Vanligvis må det produkt som skal anvendes flere ganger om dagen for et par uker. En annen populær over disk produktet er en mild versjon av flytende nitrogen, stoffet som skulle brukes av en hudlege. Et polstret spiss applikator stikker ut av en luft komprimert metallbeholderen full av flytende nitrogen. Den polstrede applikator er plassert direkte på vorte og trykk brukes deretter. Når trykk blir påført flytende nitrogen scorches overflaten av vorten å fryse det helt. Denne prosessen blir gjentatt omtrent fem ganger før det fjerner med hell vorte. Hvis den brukes som anvist, disse produktene er vanligvis effektive for sporadisk vorte og ta 1-3 uker å bli helt fjernet.

Hjem Utbedring

En hjemme bøte bruker duct tape er i stand til å behandle vorter. Få studier har blitt utført på denne metoden, selv om mange enkeltpersoner har rapportert bruk av duct tape til å være svært effektive. Duct tape er plassert rett over vorten og igjen for et par uker. Innholdet av tape sin klebemiddel i kombinasjon med fuktigheten fanget inne i kanalen båndet skape et miljø som er uønsket for en vorte å leve. Etter et par uker duct tape er fjernet med vorte peeling off sammen med tape.

Hudlege

For mer gjenstridige vorter, har over-the-counter produkter som ikke pleier å jobbe langsiktig. Vorter kan stadig dukke opp igjen på samme sted. I disse tilfellene er det best å se en hudlege. Vanligvis en profesjonell vil bruke flytende nitrogen til å fryse og drepe vorte. Mindre smerte er forbundet med denne prosedyren. Den ytre av vorte vil begynne å visne og innen et par uker vorte vil falle av, avslører en ny hudoverflate.