Digidexo.com

Hvordan å behandle bipolar lidelse med medisiner, meditasjon, og Diet

Dette er en artikkel om hvordan å behandle bipolar lidelse.

Bruksanvisning

Trinn 1) Bipolar lidelse kan være en svært problematisk sykdom å behandle effektivt. Det første skritt i behandling av bipolar lidelse er medisinering. Stemningsstabiliserende (som Lithium), antidepressiva og antipsykotiske legemidler er vanlige medisiner for bipolar lidelse. Sørg for at du rådfører deg minst en lege før du går inn ønsket løpet av behandlingen.

Trinn 2) Det andre trinnet i behandling av bipolar lidelse er MEDITASJON. Meditere på lease 2x en dag i 20 minutter om gangen. Meditasjon vil du sakte ned umiddelbart og vil gi deg en residual tregere over tid. Dette vil gi bipolar person til å kontrollere sine tanker i stedet for å la tankene kontrollere dem.

Trinn 3) Det tredje trinnet i behandling av bipolar lidelse er å ha en daglig rutine. Å ha en daglig rutine for å komme opp på samme tid, trene på samme tid, spise på samme tid, og spise sunn mat vil temme humørsvingninger. Dessuten er det en god idé å unngå alkohol, og alle reseptfrie legemidler hvis diagnostisert med bipolar lidelse.

Trinn 4) Jeg håper dette har vært en nyttig nybegynner artikkel om hvordan å behandle bipolar lidelse. Lykke til!