Digidexo.com

Hvordan få Medical Care for folk som ikke har råd til medisinsk forsikring

Mange amerikanere står overfor utfordringen med å finne kvalitet medisinsk behandling til en rimelig pris, men noen har ikke råd selv rimelig dekning. Hvis du har et hjerteinfarkt, i ferd med å føde eller midt i noen annen medisinsk nødstilfelle, kan et sykehus ikke snu deg bort, ifølge Legal Aid Society. Men hvis du trenger rutine eller forebyggende behandling, vil du må trykke noen andre kilder til gratis eller billig medisinsk behandling.

Bruksanvisning

•  Snakk med fastlegen din, hvis du har en. Fortell henne at du har problemer med å betale for helsesektoren. Hun kan være i stand til å henvise deg til noen lokale ressurser som kan hjelpe. Hun også kan tilby å redusere regningen din, spesielt hvis du betaler i sin helhet i kontanter, eller for å gi deg en betalingsplan.

Oppsøk hjelp fra staten. Hvis du er over 65, er du kvalifisert for Medicare, den føderale helseplanen for eldre. Men hvis du er yngre, har du fortsatt kan kvalifisere for Medicaid, regjeringen plan som gir omsorg for lav inntekt mennesker. Ifølge MediLexicon International Ltd. Medicare, enkelte stater etablere kvalifikasjonene for Medicare, så sjekk med din tilstand Medicare kontoret.

Dra nytte av gratis klinikker og omsorg som tilbys gjennom kommunale helsemyndigheter. De fleste byer har gratis medisinske klinikker som tilbyr gratis eller vesentlig redusert omsorg og forebyggende programmer. I tillegg har mange byen eller fylkes helse avdelinger tilbyr gratis eller redusert kostnader screenings og forebyggende behandling.

Søk om gratis resepter. Hvis du har et løpende behov for reseptbelagte medisiner, sjekk ut de ressursene som er tilgjengelige gjennom Partnerskap for Prescription Assistanse på www.pparx.org, eller spør din behandlende lege om produsenten av medisinen har et program for å gi narkotika uten eller med redusert kostnaden.

Tips og advarsler

  • Vokt dere for nettapoteker som tilbyr "gratis resepter", og aldri slippe ditt kredittkort eller bankkonto informasjon til disse selskapene.