Digidexo.com

Årsaker til Back & Leg Pain

Det finnes en rekke faktorer som kan bidra til ben og ryggsmerter. Smerten kan være forårsaket av press på spinalnerver eller skade på muskler, rygg eller organer. En lege må ta en grundig medisinsk historie for å begynne å diagnostisere flere smerte problemer. Gi legen din med detaljer om når smertene begynte, og når det er mest akutt for å bistå i diagnosen.

Isjias

Mange ben og ryggsmerter problemer er et resultat av press på isjiasnerven, som presenterer som en brennende og skyting smerter fra korsryggen nedover beinet.

Degenerative Disease

The American Academy of Family Physicians opplyser at nesten 90 prosent av eldre voksne har noen form for lumbalcolumna stenose, noe som kan føre til alvorlig nedre rygg og ben smerter.

Strain

Tunge løft og anstrengende trener kan føre til rygg og ben smerter som vanligvis er lettet med hvile, is, kompresjon og høyde (ris).

Skiveprolaps

Når en virvel i ryggraden slips, fører det til press på platen under det og kan skape smerter når du flytter. En stress brudd fra et fall kan føre til en skiveprolaps.

Artrose

Osteoartritt oppstår når brusk mellom ryggvirvlene begynner å slites. Denne smerten er mer fremtredende i morgen og om kvelden.

Sleep

Å sove på en klumpete madrass kan føre til unødig press på rygg og bein, som fører til smerte.