Digidexo.com

Hvordan å behandle et kutt i Glass

Avhengig av alvorlighetsgraden av en sprekk i frontruten eller andre typer glass, kan den repareres. Vanligvis, hvis sprekken ikke har rørt utenfor kanten eller rammen som holder den, og det er ikke lenger enn 24 inches, bør du være i stand til å fikse det selv. Fordi dette er oftest et problem med bilen frontruter, vil vi bruke en frontrute som kuttet glass i eksempelet.

Bruksanvisning

•  Stopp sprekk sprer seg. Med din diamantbor bit og batteridrevet drill, bore et lite hull i hver ende av sprekken, noe som gjør at litt ikke gå dypere enn kuttet seg selv.

•  Skjær ut sprekken med et barberblad. Frontruten glass er relativt "myk", så dette er ganske easy.This trenger ikke å være presis, men du må kutte glasset ut fra hull til hull, fjerne alle chips og glasskår på veien.

Bruk aceton på en gammel fille og helt tørke av sprekken og spaltene som du har gjort. La dette tørke før du går videre.

Plasser den flate pakningen over sprekken, noe som gjør at hele sprekken har blitt dekket. Skyv sugekoppene over endene av den flate tetning. Dette låser den på plass over sprekken.

Koble slangen til harpiksbeholderen og håndpumpe. Du vil legge merke til at en av dine sugekopper har en liten slange som stikker ut fra toppen. Denne slangen vil bli koblet til harpiksbeholderen og håndpumpen.

Fyll sprekken med harpiks. Når sugekoppene sitter godt på plass, sakte presse håndpumpen. Som du vil legge merke til, vil harpiks fra beholderen begynner å strømme inn i slangen. Klem fast og la harpiksen å strømme inn i sprekken på frontruten. Det må fylle i sprekken.

La harpiksen sett. Når sprekken har fylt ut, tillate det å sette i ca. 10 minutter. Harpiksen tørker raskt og hardt, så etter 10 minutter, fjerne både sugekopper og forseglingen. Forseglingen vil ikke være helt indetectable, men det skal se veldig bra og vil neppe være merkbar for alle som ikke vet hva de skal se etter.

Hint

  • Vær forsiktig når du borer frontruten.