Digidexo.com

Typer Crystal tryllestaver

Typer Crystal tryllestaver


Mennesket har lenge vært fascinert av krystaller. Deres skjønnhet og mystiske aura har inspirert mennesker til å innlemme krystaller i et bredt spekter av ritualer fra energi-justering til tilstedeværelse forsterkning til krystall massasje. Healing og mystiske krefter krystall tryllestaver kan kanaliseres på mange måter å dra nytte, helbrede og roe den menneskelige kropp og psyke.

Strøm Rods

Strøm stenger er store, enkle tryllestaver generelt laget av to store krystaller bundet sammen. Som med alle krystall tryllestaver, kraft stenger har en energimottakersiden (hunn) og en energi emitting enden (hann) og hver har distinkt healing bruker. Strøm stenger er enkel og kraftfull. De er nyttig for å styrke kommunikasjon og miljø, men er for sløv til å bli rettet direkte mot noen for helbredelse.

Laser tryllestaver

Lasere, i denne forstand, se høyraffinerte lange, slanke kvarts krystaller. Disse krystall wands er svært nyttig i rettet helbredelse som de avgir et kraftig fokusert strøm av energi. Laser wands er nyttige for rettet helbredelse eller lage energi barrierer. Disse vakre og kraftige helbredende verktøy kan også brukes til å lage energi koblinger mellom fjerne folk.

Personlig Strøm Wand

En personlig makt wand er den første typen wand man bør anskaffe. Personlig makt wands er svært tilpasset og skal være laget av en gemstone av særlig betydning for wand-Bærer - dette kan være en birthstone eller en annen perle av betydning. Andre perler kan legges til personlig makt wand å forsterke wand effekter. Vanligvis skal disse festes med sølvtråd. En personlig makt wand kan gi styrke til helbredende ritualer og kan forbedre kvaliteten på meditasjon.

Indiske Massasje Krystaller

Crystal massasje kan lindre stress, legge til rette for healing og re-justere din energi. Tryllestaver som brukes i indisk krystall massasje har forskjellige bruksområder. Ballen brukes til å massere vev, løse opp spenninger og bryte opp fettavleiringer. Stammen letter lymfedrenasje og utvisning av giftstoffer fra kroppen. Poenget kan aktivere akupressurpunkter og stimulerer ulike vev i kroppen.