Digidexo.com

Bird Flu Forebygging

US National Library of Medicine sier at fugl influensa virus pass til andre fugler, inkludert høner, annet fjærfe og villender. De fleste fugle influensa infeksjoner bare spre seg til andre fugler; imidlertid forekomme sjeldne humane infeksjoner når folk kommer i kontakt med infiserte fugler. Bird til humane infeksjoner oppstår fordi viruset muterer. Den menneskelige tilfelle av fugleinfluensa infeksjon oppstår i Hong Kong i 1997. Infeksjonen har utviklet seg i Asia, Afrika og Europa. Forskere har ikke skapt en vaksine for denne infeksjonen, men Centers for Disease Control og Prevention gi retningslinjer fugleinfluensa forebyggende.

Få Flu Shot

The Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, sier en årlig influensavaksine hindrer ikke fugleinfluensa, men det er et forebyggende tiltak fra kontraktørselskaper vanlig influensa og fugleinfluensa samtidig. Samtidige infeksjoner øke sjansene for genmutasjoner som fører til nye influensa tråder, noe som øker muligheten for en influensapandemi.

Opprettholde en sunn livsstil

En annen metode for å hindre fugleinfluensa er å opprettholde en sunn livsstil fordi en sunn kropp har et sterkt immunforsvar. Dette inkluderer regelmessig mosjon og spise et sunt, balansert kosthold fylt med antioksidant-rik mat som sitrusfrukter, bær, epler, bananer, grønne grønnsaker og annen vegetasjon. Få nok søvn og slappe av fordi stress svekker immunforsvaret. Unngå å røyke for å holde luftveiene sterk.

Utøve god hygiene

For å hindre fugleinfluensa, vaske hendene ofte med varmt vann og såpe, skrubbing hendene i minst 15 sekunder, spesielt før du berører mat eller berøre ansiktet. Ikke berør munn eller øyne, selv om hendene er rene. Host eller nys inn en engangs vev eller vekk fra folk. Folk som reiser i et land med dårlige sanitærforhold bør bruke alkohol-basert hånd sanitizers og bære en maske for å hindre luftbårne infeksjoner. The Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, sier den beste smittebeskyttelsesmaske er N95 ansiktsmaske. Desinfisere overflater i hjemmet eller på kontoret at flere personer berøres, for eksempel datamaskiner, telefoner, benkeplater, kraner og dørhåndtak. Alle som omsorg for noen med influensa bør bruke hansker.

Unngå offentlige steder

Folk bør unngå offentlige steder hvis det er et utbrudd i området. The Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning sier om å jobbe hjemmefra og begrense reise. Folk som må gå i det offentlige bør være 3-6 meter vekk fra folk, ikke håndhilse og unngå klemmer og kysser.