Digidexo.com

Slik Spot høy bue Symptomer

I de fleste mennesker, en bue, eller et gap mellom gulv og bunnen av foten, er normalt langs den ene siden av foten. De som har en bue som er høyere opp fra bakken enn andre mennesker kan ha en høy bue. Det motsatte av en høy bue er en flatfoot. De som har en høy bue har også ofte en rullet ankelen, der ankelen er litt presset utover, vekk fra benet. Tilstanden kalles pes cavus.

Bruksanvisning

Spot Symptomer på en High Arch

•  Se på den måten din stand til å legge merke til de første symptomene på høy bue. Buen på foten vil vises høyere opp fra bakken enn for en normal person. Hælen på foten vippes fremover i noen mennesker med en høy bue.

Legg merke til den fremre del av foten også. Tærne vil krølle under- eller se ut som klør i en person som har en høy bue. Også, når foten er forlenget foran dere, uten å berøre bakken, vil den fremre del av foten være lavere enn på baksiden av foten, og dette kan være et symptom på en høy bue.

•  Bestem graden av høy bue ved å legge merke mengden av smerte individet er i løpet av dagen. De med en alvorlig funksjonshemming ofte har smerter som er betydelig, noe som kan begrense aktiviteten de har. De som er ubehagelig i sko kan også lider av tilstanden.

Sett en sko på foten. Hvis skoen ikke passer riktig, eller passe godt, kan dette være på grunn av høy bue. Problemer med å finne sko som passer riktig og gir støtte er vanlig, men spesialdesignede sko er tilgjengelig.

finne andre symptomer på en høy bue inkludert liktorner og hard hud på foten, spesielt i bunnen av den første og den femte tå tå. Stive føtter som er mindre mobile er også et symptom. De som har hyppige ankelskader kan være lider av en høy bue også.

Hint

  • Bare en lege kan virkelig diagnostisere en høy bue og behandler er tilstrekkelig.