Digidexo.com

Lap Band Behandling for Diabetes

Lap Band Behandling for Diabetes


Et sunt kosthold og regelmessig mosjon er tanken å være de beste måtene å miste vekt. Men disse metodene ikke fungerer for alle. Noen mennesker med diabetes er å snu til lap band kirurgi som en vellykket vekttap metode.

Diabetes

Diabetes er en sykdom som påvirker hvordan kroppen bruker blodsukker (blodsukker). Både diabetes type 1 og diabetes type 2 involvere kroppens manglende evne til å behandle eller produsere insulin, hormonet ansvarlig for å regulere blodsukkeret. Å ha for mye glukose i blodet kan føre til andre alvorlige helseproblemer.

Lap Band Surgery

Den runde band er et fleksibelt gastric banding system som reduserer mengden mat i magen kan holde og forårsaker vekttap gradvis. Lap band kirurgi er en laparoskopisk prosedyre.

Kvalifiserende faktorer

En pasient må oppfylle to kvalifikasjoner for å få lap band kirurgi. Pasienten må være 18 år gammel og være minst 100 pounds overvektig eller har en BMI på 40 eller høyere. En BMI på 35 og en vekt-relaterte helsetilstand som diabetes er også en kvalifiserende faktor.

Fordeler

Fordeler med lap band behandling for type 2 diabetes er vekttap og ettergivelse av diabetes.

Prevalens

Ifølge John B. Dixon, MMBS ved Monash University i Victoria, Australia, 64 prosent av pasientene opplevde bedring av type 2 diabetes ett år etter lap band kirurgi.