Digidexo.com

High Protein Diet for diabetikere

En høy-protein diett for diabetikere er en som har høyere deler av magert kjøtt og mindre av andre matvarer. Mens denne dietten er en fordel hvis du prøver å gå ned i vekt, helserisikoen er en bekymring på grunn av mangel på viktige næringsstoffer og vitaminer. Ifølge Alan L. Rubin, forfatter av "Diabetes for Dummies", en høy-protein diett bør ikke brukes i mer enn noen få måneder på grunn av dette og på grunn av stress det setter på nyrene. Snakk med legen din eller en ernæringsfysiolog før du starter denne dietten.

Kjøtt

Rødt kjøtt er høy i protein, men det er også lastet med mettet fett som kan bidra til fedme og hjertesykdommer. Ifølge Mayo Clinic, kan ekstra magert kjøtt redusere mengden mettet fett, men bør likevel være konsumert i moderate mengder. Fisk er høy i protein som varierer mellom 21 og 27 g. Hummer, kveite, mulle, tunfisk og laks er alle rike på protein. Fisken bør være stekt, grillet eller bakt og aldri stekt i for å bevare sine næringsstoffer. Kylling er også høy i protein, men huden må fjernes for å unngå tidkrevende mettet fett. Ifølge American Diabetes Association, sjømat som østers, reker, muslinger, krabber og blåskjell er også en kilde til protein og oppfylle dine kjøtt krav som en del av kostholdet ditt.

Egg og Dairy

Egg gir protein og 13 essensielle næringsstoffer, noe som er nødvendig for en høy-protein lav-karbohydrat diett. Fordi du redusere karbohydratinntaket du trenger en mat eller vitamin supplement for å gi næring. Ifølge den amerikanske Egg Board, egg gir kolin, folat, sink og jern. Forbruker egg i moderate mengder er nødvendig på grunn av høyt kolesterol beløp i egg. Ifølge Mayo Clinic, er ett egg per dag greit så lenge du begrenser kolesterol for resten av dagen. Et egg inneholder 212 mg kolesterol, og kosten dagpenger er under 300 mg. Hele melk, ost, yoghurt og cottage cheese gir protein samt vitamin D, men også inneholde mettet fett. Bytt fra meieriprodukter til lav-fett eller ikke-fett for å redusere mettet fett.

Karbohydrater

Karbohydrater bør inntas i begrensede mengder på kostholdet ditt, men er nødvendig for energi og metning. Den type karbohydrat du spiser er like viktig som hvor mye av det. Enkle karbohydrater finnes i sukkerholdige matvarer, bearbeidet mat og produkter som bruker hvitt mel. Disse karbohydratene brytes lett ned og kan bidra til økninger i blodsukkernivået. Komplekse karbohydrater finnes i frukt, grønnsaker, hel-hvete brød, bønner og nøtter. Karbohydratinntaket bør bestå hovedsakelig av komplekse karbohydrater, som de konvertere til drivstoff for kroppen din ved å bremse bryte ned og gi kostfiber.