Digidexo.com

Hvordan oppdage Bipolar lidelse hos barn

Hvordan oppdage Bipolar lidelse hos barn


Oppdager bipolar lidelse hos barn er vanskelig. Det er vanskelig å avgjøre om atferd som barna utstillingen er innenfor rammene av den normale for alderen, hvis de er på grunn av ADHD eller hvis de har å gjøre med en stemningslidelse. Bipolar er en stemning lidelse der personen har ekstreme humørsvingninger. De er enten ekstremt høy og full av energi eller svært lav og deprimert. Leaving bipolar lidelse ukontrollert forverrer symptomene og utgjør alvorlige psykiske helserisikoer.

Bruksanvisning

•  Den første tegn på at barnet ditt kan ha bipolar lidelse er hennes irritabilitet og aggresjon. Hun kan synes å være sint lett og er vanskelig å roe ned.

Et annet tegn på et barn med bipolar er ekstreme humørsvingninger. Hvis barnet går fra å være svimmel til deprimert raskt og ofte, kan det være lurt å ha ham sjekket for bipolar lidelse.

Du kan også legge merke til at barnet trenger langt mindre søvn enn gjennomsnittet barnet. De synes å komme med på bare 4-6 timer søvn per natt, og deretter vise hyperaktiv atferd.

Kids som er Supersmart og er ikke redd for å fortelle voksne hvordan ting er gjort er i faresonen for bipolar lidelse. I tillegg kan de se seg selv som virkelige superhelter. Dette stammer fra overdriver alt.

Hint

  • Ha tålmodighet med en bipolar barn.
  • Arbeid med ditt barns skole for å finne den beste løsningen for å lære under omstendighetene.
  • Vær forsiktig når du gir barna voksne legemidler som antiepileptika, litium og atypiske nevroleptika å kontrollere bipolar lidelse.
  • Får en ny mening når barnet ditt har blitt diagnostisert med bipolar lidelse.