Digidexo.com

Hvordan å elske kroppen din

Hvordan å elske kroppen din


Det er vanskelig å gå en dag uten å bli bombardert med meldinger om at våre kropper er mindre enn perfekt. Nesten 80 prosent av amerikanske kvinner er nå misfornøyd med kroppen sin, en velsignelse for kosmetiske, farmasøytiske og mote næringer som lever av dette misnøye. Hvordan kan du lære å elske kroppen din? Her er noen enkle måter.

Bruksanvisning

•  Ta av deg klærne og se på deg selv i et speil i full lengde. Fokuser på dine eiendeler. Kanskje du har vakker hud, eller vakre skuldre. Kanskje kalv muskler er kuttet, og du er stolt av tærne som er i perfekt synkende rekkefølge.

Vis frem kroppens styrke ved å bruke klær som flatere disse områdene. Kaste ut alt som ikke passer godt, eller har vært "på dekk" for en tid som du vil veie mindre. Klokken er nå å finne noen klær som du liker og fungerer for deg, selv om du må kjøpe en større størrelse.

Finne ut hvor du plukker opp negative meldinger om kroppen din. Utsette oss selv jevnlig til TV viser at bare vise "fiffen" kan føre oss til å tenke at det er noe galt med oss ​​hvis vi ikke ser ut som dem. Likeledes, gjør magasiner i dagligvaregangene ikke hjelpe oss alle bedre om oss selv.

Endring bare hva du kan endre. Hvis du vil, løse for å slippe de 10 pounds du har fått klager om ved å tape i små trinn, oppkvikker på som du taper. Ikke gjør en endring for andre enn deg selv.

Godta resten av kroppen din for hva det er. Du kan ikke endre lengden på bena, men du kan bygge opp din ben styrke slik at du er raskere enn noen langbent racer i neste kjørefelt. I stedet for å rette krøllete hår hver morgen, finne en frisyre som fungerer med din hårtype.

Unn deg selv godt. Unngå tobakk, narkotika, alkohol og junk food som kan skade deg. Få på et treningsprogram og sette rimelige mål for deg selv. Og ha det gøy som du lærer å føle deg bra om deg selv.