Digidexo.com

Hva Leger Arbeid med Fibromyalgi?

Hva Leger Arbeid med Fibromyalgi?


Fibromyalgi (FM) er en kronisk sykdom preget av utbredt kroppssmerter, tretthet og ømme leddsmerter. Mange typer leger arbeider med fibromyalgi pasienter for å redusere FM symptomer.

Familie Leger

En familie lege eller fastlegen er vanligvis den første legen å se en fibromyalgi pasient. Mens disse legene kan effektivt hjelpe de med milde FM forhold, de vanligvis refererer fibromyalgi pasienter til spesialister.

Revmatologer

En revmatolog er spesialist i behandling av tilstander og sykdommer i muskler, ledd og bein. Revmatologer ofte hjelpe fibromyalgipasienter finne lindring for sine alvorlige smerter og plager.

Kiropraktorer

Kiropraktorer er leger som er spesialister i behandling av muskler, nerver og bein i rygg regionen. Mange fibromyalgipasienter finner betydelig smertelindring etter å ha mottatt kiropraktisk justering.

Osteopaten

Osteopaten fokuserer på forholdet i muskel-skjelettsystemet til kroppens andre organsystemer. De bruker osteopatisk manipulerende behandling (LAR), som innebærer manipulere muskler, ledd og bein for å forbedre en fibromyalgi pasientens mobilitet, reflekser og fleksibilitet.

Naturopaths

En naturlege er en lege som behandler hele personen ved hjelp av naturlige metoder, spesielt urter og kosthold. Naturopaths lære fibromyalgipasienter hvordan du kan redusere sine FM symptomer ved hjelp av ulike sunne leve teknikker.

Psykiatere

Psykiatere har spesialisert seg på diagnostisering og behandling av psykiske forhold. Fibromyalgi lider ofte se psykiatere for å hjelpe dem håndtere depresjon og angst som kommer fra arbeider med kroniske smerter.