Digidexo.com

Hvordan ta Clindamycin for en tann infeksjon & Cheek fortsatt hoven etter 48 timer

Hvordan ta Clindamycin for en tann infeksjon & Cheek fortsatt hoven etter 48 timer


Innsiden hvis den menneskelige munnen er varm og fuktig. Dette gjør det til et perfekt yngleplass for bakterier. Vanlige tegn på bakteriell infeksjon i munnen er: hevelse i ansikt og hals, smerter i tann og hyppig hodepine. Clindamycin er et antibiotikum som er foreskrevet for å ødelegge bakteriell infeksjon i kroppen. Hvis du ikke har lagt merke til noen endringer i din tilstand to dager etter behandlingsstart, er det nødvendig for deg å fortsette medisinering. Det tar vanligvis tre dager for medisiner for å tre i kraft. I alvorlige infeksjoner, kan det ta enda lengre tid. Med noen antibiotika, er det viktig at du tar hele den anbefalte dosen for tiden foreskrevet.

Bruksanvisning

Væske

•  Rist godt for å jevnt spre medisiner innen suspensjon væske.

Fyll den medfølgende sprøyten med den anbefalte dosen av klindamycin. En typisk dose er 150 til 300 milligram, og vil være avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen. Hvis du ikke har en sprøyte, kan en skje brukes. Kontroller at størrelsen av skjeen kan måles nøyaktig for å sikre riktig dosering.

Sett sprøyten inn i munnen din og løse ut medisiner.

Svelg hele dosen av medisiner.

Gjenta dette for 2-6 doser daglig inntil medisinen er borte. Antallet doser anbefales vil avhenge av din forskriver skjønn. Dosene bør være jevnt fordelt utover dagen. For eksempel, hvis du blir bedt om å ta fire doser om dagen, bør hver dose være seks timer fra hverandre. Dette holder en konstant tilførsel av clindamycin i blodet.

Piller

Ta en dose av det foreskrevne antall piller fra flasken. En typisk dose for en alvorlig infeksjon er fire 150 milligram tabletter seks ganger daglig.

Plasser pillene i munnen og svelge dem. Avhengig av hvor mye piller i den anbefalte dosen, kan det hende du trenger å bryte dosen opp hindre choking.

Drikk et fullt glass vann med hver dose for å beskytte halsen og magen fôr.

Gjenta dette for 2-6 doser daglig inntil medisinen er borte. Antallet doser anbefales vil avhenge av din forskriver skjønn. Dosene bør være jevnt fordelt utover dagen. For eksempel: hvis du blir bedt om å ta 4 doser om dagen hver dose bør være 6 timer fra hverandre. Dette holder en konstant tilførsel av clindamycin i blodet.

Hint

  • Hvis du glemmer en dose, ta en dose så snart du husker det. Det bør være minst to timer mellom den glemte dosen og ta neste dose for å unngå dobbel dosering.