Digidexo.com

High Protein dietter & Insulin

Du har hørt fordelene av lav-fett og low-carb dietter. Nå, forberede seg til å høre dydene av høy-protein diett. Høy-protein dietter er den neste store tingen kommer fra kostholdet bransjen, men de er neppe en roman konsept. Mennesker har spist og trivelige på høy protein dietter siden våre jeger- og sanker dager. Hype til side, trenger høy-protein dietter har noen fordeler. Hvis du har vært lurer på om effekten av en høy protein diett på insulin, lurer på noe mer.

Om Insulin

Insulin er den viktigste lagringshormon i kroppen din. Insulin er hovedsakelig utgitt i respons på karbohydratinntaket --- som blodsukkeret stiger, blir insulin produsert og sluppet ut i blodet for å fjerne ting ut. Det transporterer så glukose i muskel- og fettceller, reparere vevsskade eller for lagring, hhv.

High Protein og Insulin

Selv carb inntak er først og fremst forbundet med å heve insulin nivåer, har høy protein matvarer også vist seg å øke insulinnivået. Men kommer dette uten en tilsvarende økning i blodsukkeret. Dette kan virke uønsket, men i scenariet av en høy-protein mat, er økningen i insulin motvirket av utgivelsen av et kjemikalie som kalles glukagon. Glukagon balanserer effekten av insulin, fjerne muligheten for overdreven fettlagring ved å spise høy protein matvarer.

High Protein og Insulin sensivity

Høye protein dietter har også en annen relatert fordel --- forbedre insulinfølsomheten. Når kroppen er følsomme for virkningene av insulin, trenger mindre insulin som skal fremstilles for å oppnå et identisk resultat. Denne bevaring resulterer i en minsket sjanse for hypoglykemi, som er en tilstand som stammer fra overdrevent lavt blodsukker.

Optimalisere High Protein Fordeler

De beste forbedringer i insulinsensitivitet som stammer fra et høyt proteindiett er sett hvor høyt proteininnhold blandes med en lav-carb diett. Begrense carb inntaket til mindre enn 100 gram per dag og spise ekstra sunt fett --- oljer (fisk, oliven og linfrø) og naturlige fettstoffer som avokado ---- er den perfekte kombinasjon for å optimalisere fordelene av høy-protein diett.

Betraktninger

Husk at i å spise en høy-protein diett, alt protein ikke skapt like. Hold deg til hovedsakelig magert kjøtt, fisk, kylling, kalkun og egg for protein behov. Forbruket av overdrevent fett kjøtt vil øke det samlede forbruket av mettet fett, noe som kan ha negativ innvirkning på kolesterolet. Holde øye med generelle helse i tillegg til å administrere insulin nivåer vil sikre et langt og godt liv.