Digidexo.com

Hvordan identifisere narkotiske piller

Finne streif piller i medisinskapet er ikke uvanlig. En dame kan lett søle medisiner i vesken hennes, eller kanskje forvirre piller mens sortering medisiner i enkelte pille esker. Det er uklokt å anta pillene er en bestemt type eller merke. Visse medisiner kan være skadelig for visse individer og kan forstyrre andre medisiner, forårsaker alvorlige medisinske komplikasjoner. Gjetter kan være et farlig spill. Det er best å ta følgende forholdsregler for å ivareta sikkerheten.

Bruksanvisning

Ta kontakt med en farmasøyt

•  Ta pillen, eller piller, til din lokale apotek og be om å rådføre seg med apoteket. Farmasøyter er eksperter på området for medisin og kan være i stand til å identifisere medisiner, eller se dem opp for videre assistanse.

Søk elektroniske kilder. For foreldre som kan mistenke sine barn av ulovlige narkotiske bruk, det finnes nettsteder for å bidra til å identifisere pillene. Slike nettsteder har bilder av narkotika, med forklaringer på effekten av hvert legemiddel og symptomer som kan sees vitne. Se Resources nedenfor for narkotikaidentifikasjon.

Ta kontakt med legen din. Hvis du har en planlagt avtale kan det være lurt å ta med de uidentifiserte piller til legen for å få hjelp og forslag.

Snakk med en sykepleier. Sykepleiere er andre aktuelle fagpersoner som kan være i stand til å hjelpe deg med narkotika identifikasjon. De har også tilgang til medisinsk narkotika håndbøker og kan søke etter svar.

Gå til ditt lokale bibliotek eller bokhandel, og se etter bøker. Du kan finne "The Physicians Desk Reference" nyttig. Du kan også kjøpe pillen bøker online på ulike nettsteder. Se Resources nedenfor for å kjøpe opsjoner.