Digidexo.com

Hvordan finne den perfekte fargen Acuvue kontakter

Hvordan finne den perfekte fargen Acuvue kontakter


Acuvue tilbyr en rekke reseptbelagte kontaktlinser, inkludert fargede kontakter. Deres fargede kontakt produkt, Acuvue 2 Colours, er tilgjengelig med synskorreksjon, og i en versjon som bare gir farge og ikke blir bedre visjon. Acuvue tilbyr ti forskjellige farger, inkludert tre gjennomsiktige farger for de som søker bare en subtil endring i sin øyenfarge. Den enkleste måten å finne den perfekte fargen Acuvue kontakter for deg er å bruke gratis Acuvue iMakeover nettbasert verktøy.

Bruksanvisning

•  Bestem deg for om du vil fullstendig endre din øyenfarge eller bare forsterke eksisterende farge. Det er flere farger som vil fullstendig endre din øyenfarge, selv om du har brune øyne. Disse fargene inkluderer safir eller dyp blå, jade eller hassel grønn, varm honning, kastanje brun og perlegrå. Acuvue tilbyr også nyanser som vil forsterke din eksisterende farge, inkludert aquamarine, smaragdgrønn og havet blått.

Besøk Acuvue nettsiden for Acuvue 2 Colours ved å følge linken gitt i Resources. Klikk på "Acuvue iMakeover" til nesten prøve på forskjellige fargede kontakter. Klikk "Start".

Fyll ut nødvendig informasjon, inkludert kjønn, alder og om du vil kreve synskorreksjon. Klikk "Next".

Klikk på "Browse" for å laste opp et bilde av deg selv til Acuvue nettsiden. Bildet må være på datamaskinen, og bør være en jpeg filen mindre enn 1 MB. Et hode skudd som fungerer best for dette programmet, slik at du kan tydelig se hvordan de ulike fargene vil endre utseende. Når du velger et bilde, klikker du på "Next".

Bruk posisjonerings verktøy for å sentrere gjennomsiktige linser over øynene dine på bildet. Når de er plassert riktig, klikker du på fargene som vises på høyre side av siden for å endre fargen på linsene. Prøv hver og en av fargene for å se hvordan de endrer utseende og hvordan de ser ut med hår og hud tone. Velg farger som ligner på din eksisterende øyenfarge hvis du ønsker en subtil endring, eller velg farger ganske annerledes enn din nåværende farge for en mer dramatisk look.

Planlegge en avtale med din optiker. Hvis du har bestemt deg for en farge, kan optikeren utføre en synsundersøkelse og skrive ut resept. Du trenger en synsundersøkelse og resept, selv om du ikke trenger synskorreksjon. Hvis du fortsatt ikke har funnet den perfekte fargen, spør optikeren for flere prøver, slik at du kan prøve på noen få farger. Noen ganger vil du ikke vite at du har funnet den rette fargen før du ser det i person.