Digidexo.com

Anti-inflammatoriske egenskaper Fiken

Anti-inflammatoriske egenskaper Fiken


Fiken ble dyrket som en hellig frukt i antikken, hovedsakelig av romerne. Grekerne også verd dem og faktisk forbød eksport av de fineste kvalitet fiken, sparer det beste for seg selv. Fiken hadde noen helse bruker tilbake da, men i dag mange flere helsemessige fordeler og anti-inflammatoriske egenskaper er gjenkjent.

Historie

Den første omtale av fiken var i Sumer i 2738-2731 f.Kr., og de ble raskt en stift mat av egypterne og grekerne. Egyptiske soldater angivelig kutte ned trær og vinstokker av frukten av sine fiender. Egypterne var også den første til å oppdage de anti-inflammatorisk egenskaper fiken og brukte dem til å "roe fartøyene."

Fikentrær ble brakt til Nord-Amerika i 1790, kort tid etter Cortez introduserte trærne til Mexico.

Fiken Fakta

Michigan State University fant at terte kirsebær juice reduserer dannelsen av betennelsesreaksjoner enda bedre enn aspirin, og forskning viser også at egenskapene gjelder for søte frukter som blåbær, jordbær, bringebær, og fiken, som er en del av morbær familien.

Ferske fiken er søt og alle varierer litt i smak. Ferske fiken kan legges til mange oppskrifter, og er også godt kompletteres av vin, sukker, honning, prosciutto og krydder.

Antiinflammatoriske egenskaper

Farmakologi har etablert en sterk kobling mellom fiken og anti-inflammatoriske egenskaper. Fig har et høyere innhold av mineraler enn mange andre frukter og inneholder kalsium, fosfor, jern, mangan og kalium. De er høy i fiber, og inneholder også vitamin C og B, som alle bidrar til sine anti-inflammatoriske egenskaper.

Fiken har blitt brukt for sine helsemessige fordeler siden antikken, ofte tar form som fikenvin, fig lut og fiken omslag.

Trivia

I tillegg til den høyt mineralinnhold og anti-inflammatoriske egenskaper er det mulig at tørket fiken kan også inneholde sulfitt, på grunn av behandlingsprosedyrene, og kan forårsake en reaksjon i de som er følsomme.

Ryktet sier Cleopatra hadde henne asp levert til henne i en kurv med fiken.

Fig barer har blitt spist siden slutten av 19-tallet.

I noen land innfødte spiser fikenblader.

Mens betraktet som en frukt fiken er faktisk "synconia", som betyr at på en måte de er innsiden ut, med blomster inne.

Fiken er lett bedervelige, og bør kjøpes og nedkjølt innen en dag eller to av forbruk.