Digidexo.com

Ganoderma Treatment

Ganoderma Treatment


Ganoderma lucidum er også kjent som reishi sopp. Disse sopper har medisinske egenskaper og blir brukt i behandling av kreft. Ganoderma lucidum er en rød sopp som kan bli funnet voksende på eiketrær i Russland, Japan, Kina og USA. Reishi sopp som brukes til medisinske formål er dyrket i stedet hentet fra naturen.

Kreftbehandling

Ganoderma lucidum brukes til behandling av kreft på grunn av sin evne til å styrke immunforsvaret. Det hjelper styrke standard kreft behandlinger som strålebehandling og kjemoterapi. Det hjelper også redusere alvorlighetsgraden av bivirkninger fra disse behandlingene.

Ifølge University of Pennsylvanias OncoLink nettside, har Ganoderma lucidum vist seg å bremse veksten av prostata kreft celler og kan muligens være nyttig for å behandle eller forebygge brystkreft.

Andre bruksområder

Ganoderma lucidum kan også være gunstig for å behandle hepatitt B og kan også forhindre at disse pasientene fra å utvikle leverkreft. I tillegg kan denne soppen bidra til å senke blodtrykket, forbedre hjerte helse, behandle astma og være nyttig for autoimmune sykdommer og hiv.

Hvordan den brukes

Ganoderma lucidum er veldig bitter og tøff, og derfor uspiselig. Ganoderma lucidum er inge ved å drikke te eller tinktur laget av kokt sopp. Denne teen er også bitter. Reishi sopp er også tilgjengelig kommersielt i tørket pulverform, kapsler, sirup, skjær eller te. Drugs.com rapporterer standard dose er 0,5 g til 1,0 g daglig for friske mennesker, 2 g til 5 g daglig for de med kroniske sykdommer, og 15 g ekstrakt daglig for alvorlige forhold. Vanlige navn på Ganoderma lucidum inkluderer ling chi, lin zi, lange zhi og sjampinjong av udødelighet. I henhold til Sloan Kettering Cancer Center, blir de aktive ingredienser antatt å være beta-glukan polysakkarider og triterpener. Disse biologiske stoffer har anti-allergifremkallende egenskaper og hemme spredning av kreftsvulster.

Side Effects

Mindre bivirkninger har vært forbundet med reishi sopp. Disse inkluderer unormal svetting, tørste, tretthet, utslett, oppblåsthet og hyppig vannlating. Den virkelige faren ligger med folk som jakter for disse sopp i naturen og plukke giftig sopp ved en feiltakelse. For å være sikker bør du kjøpe Ganoderma lucidum fra en pålitelig kommersiell kilde.