Digidexo.com

Revmatoid Vaskulitt Symptomer

Revmatoid vaskulitt, ofte forkortet til bare vaskulitt, er i siste instans en medisinsk tilstand karakterisert ved en betennelse i blodårene. Det kan påvirke noen innenfor nesten alle områder av kroppen. Men ingen hvilken form for revmatoid vaskulitt en person har saken, vil han vanligvis lider av noen svært tydelige symptomer på tilstanden.

Pain

Ifølge Mayo Clinic, en av de mest vanlige symptomer på reumatoid vaskulitt vil innebærer en viss grad av smerter i muskler og ledd.

Nummenhet

Mange mennesker som lider av revmatoid vaskulitt vil også oppleve en viss følelse av nummenhet innenfor det berørte området.

Svakhet

Noen vil også oppleve et tap i styrke i musklene av det berørte området av kroppen.

Fatigue

Siden tilstanden vil uunngåelig begynne å ta en toll på kroppen din, kan du begynne å lide av tretthet eller utmattelse direkte på grunn av revmatoid vaskulitt.

Fever

Et annet vanlig symptom på Revmatoid vaskulitt vil være en mild til moderat feber over 100 grader F.

Tap av appetitt og vekt

Fra tid til annen, vil mennesker som lever med revmatoid vaskulitt også begynne å oppleve et tap i både appetitt og vekt. Dette kan ha noe å gjøre med den generelle følelse av velvære (eller mangel på velvære) samt betennelsen karakteriseres ved denne tilstand.