Digidexo.com

Hva kan jeg gjøre for å bli gravid raskt?

Når par bestemmer de er klare til å begynne å prøve for en baby, de fleste ønsker å bli gravid med en gang og ikke bruke måneder prøver til ingen nytte. Men mange par kaste bort tid på å prøve å bli gravide fordi de ikke klarer å utdanne seg på mange måter å øke sannsynligheten for å bli gravid i løpet av en gitt syklus. Mens de følgende forslagene ikke kan hjelpe alle par bli gravid den første måneden de prøver, vil de bidra til å øke parets kunnskap om fruktbarhet og deres sannsynlighet for å bli gravid raskere.

Se legen din

Før du prøver å bli gravid er det en god idé å ta kontakt med helsepersonell om din graviditet planer og overordnede organ helse. En generell fysisk eksamen, celleprøve, bryst eksamen og omfattende blod arbeid skal utføres på dette besøket å diagnostisere eventuelle forhold som kan påvirke din evne til å bli gravid. Hvis det er noe problem, kan søker behandling nå forhindre bortkastede måneder for å prøve å bli gravid uten å lykkes.

Slutt å ta p-piller

De fleste Lege / gynekologer (OB / GYNs) anbefaler at deres pasienter slutter å bruke p-piller, og andre former for hormonell prevensjon som lappen, ringen, Levonova og Implanon, tre måneder før de har tenkt å begynne å prøve å bli gravid. Dette kan hjelpe deg å bli gravid raskere ved å gi kroppen din tid til å begynne å sykle og eggløsning regelmessig før du begynner dine forsøk ved unnfangelsen.

Vet når du har eggløsning

En av de viktigste faktorene for å bli gravid raskere er å finne ut den dagen du vil eggløsning hver måned. Par kan enkelt finne eggløsning ved hjelp av enten eggløsning Predictor kits eller kartlegge basal kroppstemperatur. Ovulation Predictor kits er allment tilgjengelig på stoff butikker og måle luteiniserende hormon i en kvinnes urin, noe som indikerer til par at eggløsningen er satt til å finne sted i 36 til 48 timer etter en positiv test. Temperatur kartlegging tar litt mer innsats, men hjelper par å gjøre seg kjent med kvinnens syklus og eggløsning mønster og er mye billigere enn ovulation Predictor kits.

Tid Sex Høyre

Når par har bestemt når kvinnen vil eggløsning, timing sex tilsvar er nøkkelen til å bli gravid raskere. Par som bruker ovulation Predictor kits bør ha sex på dagen for deres positive test og fortsette å ha sex daglig de neste tre dagene. Hvis temperatur kartlegging, begynne å ha sex hver dag i tre dager før du forventer eggløsning og ha sex daglig minst gjennom dagen etter eggløsning. For par som ikke velger å fastslå eggløsning, har sex tre ganger i løpet av uken for å unngå mangler fruktbare dager.

Ta vare på deg selv

Dette virker som en gitt, men mange kvinner blir så stresset ut over tanken på å bli gravid at de ikke klarer å holde seg i optimal helse, en viktig faktor i å bli gravid raskere. Kvinner prøver å bli gravid bør ikke drikke, røyke eller bruke narkotika. Også kvinner bør trene regelmessig, spise en godt balansert kosthold, få nok søvn hver natt, og gjør sitt beste for å eliminere stress fra livet.