Digidexo.com

Hvordan virker Tribulus terrestris arbeid?

Hva det er

Urten Tribulus terrestris, også referert til som punktering vintreet, har blitt brukt av noen utøvere å oppmuntre muskelvekst ved å øke testosteron nivåer. Tribulus terrestris er også brukt til å behandle kolikk, lavere blodtrykk og øke libido hos menn og kvinner. I noen tester, har urten vist evne til å senke blodtrykket gjennom å senke høye kolesterolnivåer i blodet. De eneste bemerket bivirkninger er magesyke, som kan forebygges gjennom å supplere med et måltid.

Bodybuilding innvirkning

Tribulus terrestris er brukt som en helt naturlig urte supplement som er ansett å være et alternativ til syntetiske anabole hormoner som brukes av noen kroppsbyggere. Tribulus terrestris fungerer ved å slippe en luteiniserende hormon, som utløser testosteron produksjonen. Produksjonen av testosteron skaper proteinsyntese og positiv nitrogenbalanse, noe som fremmer muskelcellevekst og øket styrke. Det er også brukt til å fremme raskere restitusjon av kroppen fra muskel stress. Det er en vanndrivende effekt som bidrar til å fremme slankere muskelvev samt. Urten ble brukt av noen belgiske vektløfting team, og brukere av Tribulus terrestris supplement rapport både betydelige økninger i kroppen muskelmasse og kortere restitusjonstid etter trening. Kosten og over-trente idrettsutøvere har brukt supplement for å gjenopprette utarmet testosteronnivå.

Testresultater

Ifølge en abstrakt publisert på PubMed nettsiden (www.pubmed.gov), ble en studie utført for å undersøke effektene av Tribulus terrestris på unge menn i alderen 20-36. Etter en fire-ukers prøveperiode mellom tre distinkte grupper (to kontrollgrupper og en gruppe mottar en placebo), fikk testosteron og androgen produksjon ikke viser noen signifikant økning. Funn som er publisert på Supplement Genius 'nettside (www.supplementgenius.com) er i samsvar med den konklusjonen.

Origins

Tribulus terrestris vokser primært i India og Afrika, og kan også bli funnet i tropiske områder i Amerika, Asia, Middelhavet og Australia. Dette vintreet er hardfør nok til å vokse i noen øde områder av USA, hvor det er ansett som en invaderende plantearter. Det latinske navnet betyr "tistel av jorden", og refererer til en spiny frukt født av denne etterfølgende vintreet som er skarp nok til å punktere huden. I folkemedisinen Tribulus terrestris brukes til å behandle en rekke sykdommer, inkludert mannlig impotens, hjerte- og karsykdommer, og nyreproblemer. Det antas av enkelte å stimulere libido hos både menn og kvinner, delvis på grunn av produksjonen av testosteron, og først og fremst på grunn av senking av blodtrykk og økt blåse strømmen i genitalia av begge kjønn. Tribulus terrestris er også antatt å stimulere urinstrømmen som følge av sin diuretiske egenskaper, og således er ansett som gunstig for nyrefunksjonen. Det er antiseptiske egenskaper til Tribulus terrestris som kan avlaste nyre infeksjoner og urin utslipp.