Digidexo.com

Hvordan kan et Broken Finger Heal?

The Finger

Våre fingre utgjør av de mest sensitive områdene på kroppen. Dette er fordi de er bygget opp av et større samling av nerver enn andre områder. En gruppering av nerver sentralisert til et lite område gjør dette området mer følsomme for alle typer følelse. Fingrene er også de til å lide mest traumer. Disse faktorene tilsier at en ødelagt finger kan være ganske uutholdelig.

The Break

Fingrene er bygget opp av leddbånd, som understøtter og forbinder ett bein til de andre sener. Sener fester muskelen til beinet, og tre bein som kalles phalanges. Det er også tre ledd, men ingen muskler i våre fingre. Alle disse jobber sammen for å aide i vår hånd bevegelse og koordinasjon.

Når vi bryter en finger, normalt skade vi mange av disse også. En brukket bein, hvis stikker ut fra huden kan, effekter sener og leddbånd ved siden av den. Dette forvrenger bevegelse og funksjon - i tillegg til å bevirke alle de omkringliggende nerver.

The Pain

Når en klynge av nerver blir utført, er resultatet vanligvis overføringen av smerte eller spredning av den. Hva dette betyr er at en brukket finger kan resultere i en verkende hånd som når så langt som til håndleddet. Smerten er vanligvis følte som et bankende brenne typisk for en pulserende følelse. Det er ofte følt et annet sted enn den faktiske skadede fingeren.

Overføring av smerte følger skade. I tilfelle av en brukket finger, mer enn sannsynlig nervene rett ved siden bruddet har blitt skadet til det punktet av ubrukelighet, men nervene i nærområdet gjøre opp for naboens manglende evne. Pasienter med brutte fingre har beskrevet den smerte som nådde hele veien til albuen til tider.

Hevelsen

Etter den første smerte, sveller fingeren rundt pause og en prikking eller nummenhet vil oppstå. Du vil ha minimal bevegelse og ekstrem stivhet som finger sveller. Den bankende vil bli en verke som føles nær en krampe, og det er best hvis du bruke is umiddelbart, selv om dette betyr svært lite for smerten selv.

Cold vanligvis gjør skader verke mer; men det gjør redusere hevelse og numbs nervene på overflaten av huden din. Dette vil lett redusere smerten til mer av en brennende følelse.

The Healing og behandling

Avhengig av hvor alvorlig bruddet er, kan du neppe føle det i det hele tatt. Etter det første sjokket og traumer til finger har falmet, kan det hende at smertene ikke være så alvorlig. Hvis det er noe mer enn et brudd eller sprekk, vil du sitte igjen med fingeren følelsen forslått. Dette vil skje med fingeren bryte på felles også. Smerter som ligner på et stort blåmerke er lettere å håndtere. Huden din vil være øm å ta på for en stund, selv om det helbreder.

Hvis du har lidd en skade i en finger, er det best å se en medisinsk ekspert hvis du merker noen hevelse eller svart og blå farge. Selvfølgelig, hvis du ser et bein, er dette definitivt på tide å dra til legen din også. En rask tur til legevakten er lett å fikse. De har de nødvendige midler til røntgen og stint fingeren. De vil også gi deg en dose med smertestillende for å avverge den verste smerten.