Digidexo.com

Hva er Caladryl Lotion?

Caladryl lotion er en aktuell anti-klø medisiner. Det fungerer for å beskytte huden og er også en smertestillende (smertestillende). Caladryl funksjoner for å berolige smerter og smerter som er forårsaket av insektsbitt, hudirritasjon, mindre sår og utslett. Det fungerer også å tørke oser at resultatene fra giften eik, Sumac og eføy. De aktive ingrediensene som brukes i Caladryl lotion er calamine og Pramoxine HCI.

Bruk

Før du bruker Caladryl lotion, rist den grundig. For voksne og barn (minst 2 år), kan lotion påføres på det smertefulle eller irritert område et maksimum på tre til fire ganger daglig. For barn under 2 år, ta kontakt med din lege.

Komponenter

De to aktive komponentene i Caladryl lotion er calamine og Pramoxine HCl. Den anti-klø krem ​​er 8 prosent calamine, og 1 prosent Pramoxine HCl. De Calamine funksjoner for å beskytte og berolige huden, mens Pramoxine HCl fungerer som en aktuell behandling for å lindre smerte eller irritasjon av det berørte området. De andre ingrediensene i Caladryl lotion er kamfer, xantangummi, hypromellose, duft, metylparaben, SD-alkohol 38-B, diazolidinylurea, polysorbat 80, propylenglykol, så vel som renset vann.

Time Frame

Caladryl lotion er generelt ansett å være en midlertidig løsning for irritasjon og smerter huden. Enkeltpersoner bør slutte å bruke Caladryl og oppsøke lege etter en uke dersom problemet ikke blir bedre eller blir mer alvorlig. Også, hvis irritasjon og smerte hud symptomer opphøre, men starter opp igjen, en lege bør varsles.

Caladryl Clear Anti-Itch Lotion

Det er en annen versjon av Caladryl lotion som er kjent som Caladryl Clear Anti-Itch Lotion. Hovedforskjellen mellom denne lotion og hovedversjonen er at i stedet for calamine, inneholder den klare versjon sinkacetat i stedet som en aktiv bestanddel (bare 0,1 prosent). Med den klare Caladryl lotion, opererer sinkacetat som huden protectant.

Side Effects

Som med alle typer medisiner, er det noen potensielle bivirkninger som er til assosiert med Caladryl lotion bruk. Disse inkluderer kløe og tørrhet i huden. I tillegg bør en individuell opplevelse alvorlig bivirkning av en allergisk symptom (som å ha en hard tid puste, bryte ut i elveblest, utvikle et utslett, tetthet i brystet eller ansiktet, leppene og munnen hevelse), de bør slutte å bruke fuktighetskrem umiddelbart og oppsøke lege.