Digidexo.com

Hvordan å gjenkjenne tegn på Paranoid personlighetsforstyrrelse

Paranoid personlighetsforstyrrelse er en alvorlig tilstand som kan påvirke din evne til å leve et normalt liv. Flere faktorer bidrar til denne lidelsen. Genetikk kan spille en rolle. I tillegg kan livserfaring øke sjansene for å utvikle en paranoid personlighet. Les videre for å lære hvordan å gjenkjenne tegn på paranoid personlighetsforstyrrelse.

Bruksanvisning

•  Har liten tro på andre mennesker. Hvis du dona € ™ t stole på folk, og er konstant avhør andre peopleâ € ™ s motiver, kan du ha en mild eller alvorlig tilfelle av paranoid personlighetsforstyrrelse. Å være forsiktig er normal. På den annen side, ita € ™ s ikke normalt å føle at alle lyver eller prøver å lure deg.

Få opprørt over uskyldige bemerkninger eller kommentarer. Personer med paranoid personlighetsforstyrrelse er defensiv og for analytisk. En venn eller slektning kan si en uskyldig utsagn eller lage en leken bemerkning, der du blir sint og sonde for skjulte betydninger.

Kan ikke jobbe med andre. De fleste mennesker kan vellykket arbeid sammen med andre. Men kanskje du foretrekker å arbeide alene av frykt for at en annen person vil forsøke å lure eller ta æren for arbeidet ditt.

Føler følelsesmessig løsrevet fra familie og venner. Du kan ha en enorm støtte system, som inkluderer slektninger og venner. Likevel, dona du € ™ t tillate deg selv å komme nær noen. Personer med paranoid personlighetsforstyrrelse frykt avvisning og de dona € ™ t ønsker å bli skadet. I tankene dine, holde avstand er en sikker måte å unngå skuffelse og smerte.

Visning aggresjon og fiendtlighet. Det er forskjellige nivåer av paranoid personlighetsforstyrrelse. I alvorlige tilfeller, lider er uvennlig og fiendtlig mot andre, og vurdere alle en fiende.