Digidexo.com

Hvordan endre tankemønstre til positiv tenkning

Hvordan endre tankemønstre til positiv tenkning


"Vaner av pessimisme føre til depresjon, visne prestasjon, og undergrave fysisk helse. Den gode nyheten er at pessimisme kan være ulærde, og som med sin fjerning depresjon, under-prestasjon, og dårlig helse kan lindres," sier Martin Seligman, direktør av Positive Psychology Center ved University of Pennsylvania. Pessimisme er skapt av negative tankemønstre. Endre negative tankemønstre til positiv tenkning kan oppnås hvis den enkelte er dedikert og flittig. Følg trinnene nedenfor for å gjøre endringen til positiv tenkning.

Bruksanvisning

Trinn til positiv tenkning

•  Identifiser dine negative tanker. For en uke, skrive ned alle de negative tankene som oppstår i tankene dine hele dagen. På slutten av uken, gjennom negative tanker og skape en positiv tanke som løser og kan erstatte disse. For eksempel, hvis du hele tiden tenke på at du aldri vil finne en jobb, erstatte den tanken med den positive ideen om at du vil finne en jobb som er perfekt for din erfaring og ambisjoner.

Bruk bilder og visualisering for å erstatte den negative tanke og skape en positiv tanke og håpefull følelse. For eksempel, hvis du søker etter et nytt hjem, klippe ut bilder av den typen nabolaget og huset tror du er perfekt for deg. Hold disse bildene med deg. Når du føler deg deprimert eller negativt om søk, se på bildene og forsikre deg om at du vil finne den rette hjem. Snart vil du ikke trenger å se på et bilde - du vil være i stand til å visualisere det perfekte hjem. Når en negativ tanke oppstår, visualisere ditt drømmehjem.

Sett negative tanker og hjerne skravling med positive affirmasjoner. En aksept er et mantra eller setning som du gjentar høyt eller internt, som endrer perspektivet til det positive. For eksempel, hvis du prøver å gå ned i vekt, i stedet for å tenke: "Jeg er feit og vil aldri være tynn," erstatte den tanken med aksept, "Jeg spiser riktig og trener hver dag for å se vakker."

Sensor eller slutte å se på media som du finner skaper en negativ reaksjon i kroppen din. Noen mennesker er følsomme for nyhetsdekningen av naturkatastrofer, skyteepisoder og andre forbrytelser. De vil ha en fight-or-flight respons til mediebilder av disse hendelsene. Konstant eksponering for disse bildene kan føre til negative og usunne tanker, som for eksempel at verden er et forferdelig sted å leve. Unngå disse bildene og rapporter for å dempe negative tanker.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke er i stand til å endre tankemønstre til positiv tenkning og finner ut at du dvele ved det negative hele tiden og er deprimert, bør du søke profesjonell hjelp.