Digidexo.com

Akne & Aromaterapi Oljer

Akne & Aromaterapi Oljer


Akne er en hud tilstand som er vanligvis forbundet med tenåringer. Symptomene på akne er kviser, hudormer, cyster, og noen ganger til og med arr og klumper på huden. Til tross for sin fremtredende hos ungdom, de fleste opplever kviser på et eller annet tidspunkt i livet, og alle er utsatt. Det finnes en mengde acne behandlinger der ute, fra over-the-counter lotions til reseptbelagte medisiner. Alternativ medisin er også brukt til å behandle akne i form av aromaterapi oljer eller essensielle oljer.

Aromaterapi Basics og Acne Treatment

Aromaterapi er ofte brukt for å berolige, rolig eller energi ved å inhalere duften av essensielle oljer. Mange av disse essensielle oljer også gi effektiv hudpleie når det påføres direkte på huden. Ved behandling av akne med aromaterapi oljer, husk at mens alle eteriske oljer har gunstige egenskaper, bare visse typer er nyttig for akne. Følg alltid forholdsreglene med den gitte olje, og aldri bruke ufortynnet oljer på huden din.

Australian Medical Trial

I 1990 Medical Journal of Australia publisert en klinisk studie rapporterer effekten av tea tree olje, en populær aromaterapi olje, kontra benzoylperoksid i behandling av akne. Ved hjelp av 124 deltakere, ble halvparten behandlet ved hjelp av tea tree olje og halvparten ble behandlet med benzoylperoksid. Begge metodene var effektive i å kutte ned akne utbrudd og urenheter. Tea tree olje deltakerne opplevde mindre bivirkninger, men tok også lengre tid å vise resultater.

Hvordan tea tree olje Works

Tea tree olje stoppe veksten av bakterier og mikrober som forårsaker akne. Oljen har antiseptisk og anti-mikrobielle egenskaper som fører til rydding og unclogging av porene. Tea tree olje kan også helbrede arr og kan bidra til å fjerne akne flekker som fører til sunn, smidig hud.

Andre Oljer for Acne Treatment

Flere andre oljer ved siden te tre oljer har vist seg å være effektiv i behandling av akne. Sandeltre olje har milde snerpende egenskaper som kan hjelpe stramme porene samt rense dem. Kamille olje er en urtemedisin som har gode antiseptiske og antibiotiske egenskaper som, når de brukes på huden, kan eliminere bakterier fra ansiktet og redusere muligheten for å returnere akne. Peppermynteolje har en fin, frisk lukt og inneholder mentol, en egenskap som kan tørke opp nåværende kviser og forbedre fet hud.

Bruke Oljer

Bølgelengder Natural Health tilbyr en oppskrift som kombinerer essensielle oljer for en praktisk anvendelse for acne. Oppskriften inneholder fem dråper geranium olje, syv dråper lavendelolje, syv dråper atlas sedertre olje, 12 dråper tea tree olje og 1/4 oz. jojobaolje. Bland ingrediensene i en liten glassflaske, med bruk av måle redusering. Bruk en bomullspinne for å bruke løsningen direkte til din akne-berørte området.