Digidexo.com

Eye Migrene Symptomer

Eye Migrene Symptomer


Eye migrene er vanligvis kalles okulær migrene. Om de virkelig skiller seg fra klassiske migrene er et poeng av stridigheter blant mange leger og nevrologer. Men ifølge Mayo Clinic, symptomene på klassiske migrene med aura og okulær migrene er nesten identiske. Den eneste forskjellen er at hoveddelen av smerte vil være i ett øye.

Første symptomene

Mange mennesker med okulær migrene opplever en aura om 15 minutter før smertene begynner. Auras kan være synshallusinasjoner, som blinker, svinger eller flekker, men de kan også være hørbar hallusinasjoner, for eksempel ringer eller summende.

Neste Symptomer

Smerten begynner i øyet og sprer seg ut over den ene siden av hodet. Denne smerten kan være bankende eller jevn, eller det kan føles som et enormt press inne i øyet.

Andre symptomer

Mange mennesker med okulær migrene får også svimmelhet, ekstrem følsomhet for lys og lyd, kvalme og oppkast.

Time Frame

Okulær migrene kan vare så lenge som et par timer eller kan vare i flere dager. Det er annerledes, ikke bare for hver person, men også forskjellig for hver migreneanfall.

Advarsel

Hvis du aldri har hatt en okulær migrene før, og plutselig får alle disse symptomene, kan legen råde deg til å dra til sykehuset med en gang, fordi symptomene ligner på et slag.