Digidexo.com

Slik Cure Impotent Sperm

Når et par prøver å bli gravid, en rekke ting virkelig trenger å stille opp for å oppnå en vellykket befruktning. Ett av disse elementene er en manns sperm. Hvis tellingen hans er lav og hans sperm har lav motilitet, kan det være vanskelig for et par å faktisk bli gravid. Ved å sørge for hans svømmere lever i et optimalt miljø, vil han egentlig øke helsen hans sperm. Dette betyr at han må sørge for at hans helse er av topp prioritet.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege hvis du for øyeblikket har problemer med å bli gravid. En lege er virkelig den beste "verktøyet" i et par svangerskap.

•  Hold deg i form. Sannsynligvis en av de enkleste måtene å sikre at sæden forblir sunn er å holde kroppen frisk. Dette vil inkludere en daglig mosjon regime av moderate aktiviteter som aerobic, gåing, løping, sykling og vekttrening.

Opprettholde et sunt kosthold. Går hånd i hånd med trening, bør du sørge for at kostholdet ditt komplimenter en sunn livsstil. Dette vil bidra til å holde vekten nede. Folk flest vet ikke at vekten har en sammenheng med sine hormonnivåer. Holde deg selv innenfor en sunn vekt vil bidra til å opprettholde riktig hormonnivåer.

Lær å slappe av. Stress kan virkelig ta en toll på en manns sperm. Lære å slappe skal hjelpe til med å holde sperm sunt og svømming.

Endre ditt undertøy. Unngå iført undertøy som er for stram. Når undertøy er for stramt, det i hovedsak feller i varmen. Dette forhøyet varmen er ikke det beste for sperm.

Begynn å ta kosttilskudd. Det finnes kosttilskudd på markedet i dag som er spesielt formulert for en mann og hans sperm. Dette betyr ikke at det vil nødvendigvis kurere din sperm problemer, men de vitaminer og mineraler i formlene er kjent for å hjelpe til med helsen til sæd.

Tips og advarsler

  • Hvis helsen din sperm er i spørsmålet, bør du starte med å kutte ut narkotika og alkohol for å forbedre count og motilitet. Hvis du prøver å bli gravid, er det antatt at en manns sædkvalitet er større i morgen enn på noe annet tidspunkt på dagen.