Digidexo.com

Kalde rettsmidler for barn under to

Kalde rettsmidler for barn under to


Finne forkjølelsesmedisiner til barn under 2 år er ofte vanskelig, som de fleste over-the-counter rettsmidler inkluderer kun retninger og dosering informasjon for barn 2 år og eldre. Men flere naturlige kalde rettsmidler er trygt og effektivt for barn under 2 år og kan lett være forberedt hjemme på en etter behov.

De foreslåtte naturmidler og doser er ment for informasjonsformål, og bør ikke erstatte pediatrisk konsultasjon. Som med en hvilken som helst kald middel, er det mulighet for en allergisk reaksjon. Forkjølelsessymptomer kan være ubehagelig, men vanligvis forsvinner av seg selv innen et par dager. Barn som opplever alvorlige symptomer som pustevansker og høy feber, eller som har en allergisk reaksjon, bør sees av deres barnelege umiddelbart.

Kamille

Kamille har beroligende og beroligende egenskaper. Gi en varm kamille og lavendel urtebad, eller 2 til 3 ts av kamille te, for å hjelpe rolig og slappe av rastløse og masete barn, ifølge "Smart medisin for et sunnere barn." Plasser en pose med tørket kamille, lavendel og rosmarin urter under barnets sengetøy å hjelpe rolig og slappe av barnet om natten. Ikke plasser posen i et område tilgjengelig for barnet.

Ingefær

Ingefær øker svette og bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen, noe som bidrar til å redusere intensiteten og varigheten av forkjølelse. Gi barnet 2-3 teskjeer varm ingefær te hver 4. time under de mest intense fasen av kulden.

Sage

Salvie te bryter opp halsen og brystet lunger og bidrar til å helbrede en sår hals. Lag en mild te med 1/4 ts salvie og åtte gram vann for barn yngre enn 2 år. Gi barnet 2-3 teskjeer te, tre ganger om dagen - for bare opp til tre dager, rapporterer "Smart medisin for et sunnere barn."

Echinacea

Echinacea har antibakterielle og antivirale egenskaper, og øker kroppens naturlige immunforsvar. Bruk 2-3 ts av Echinacea te eller tre dråper tinktur fortynnet i vann, formel eller morsmelk, som foreslått i "Smart medisin for et sunnere barn." Gi Echinacea opp til tre ganger per dag for ikke mer enn fem dager.

Eucalyptus

Legg 2-3 dråper eucalyptus olje til et varmt bad, rom vaporizer eller eterisk olje infuser. Eucalyptus olje vil bidra til å bryte opp og lindre nasal og tett bryst, noe som gjør det lettere å puste, som nevnt i "The Complete Book of Eteriske oljer og aromaterapi."

Homeopati

Homøopatiske kalde rettsmidler inkluderer oftest anbefalt dosering informasjon for barn i alle aldre. Noen homøopatiske selskaper, for eksempel Hylands, spesielt formulere rettsmidler for barn. Ifølge "Resept for Nutritional Healing," Allium cepa og Euphrasia brukes for alvorlige rennende neser med rennende nese sekret, rennende øyne og nysing; Arsenicum album brukes til urolige og svake barn med frysninger; Pulsatilla er nyttig for en tett nese med tykk gul utflod; og Calcarea carbonica hjelper med sår hals og hoste.