Digidexo.com

Hvordan bruke Jenny Craig etter graviditet

Mange nye moms vil ønske hjelp av en vekt-tap programmet for å miste post-graviditet pounds. Jenny Craig er en vekt-tap programmet som er trygt for kvinner etter graviditet og de som ammer. Jenny Craig konsulenter vurdere den enkeltes ernæringsmessige behov og kalori inntak krav, slik at du kan miste vekt trygt på programmet. En lege godkjenning er fortsatt viktig, men. Legen din vil være i stand til å finne ut om kroppen din er klar for kosthold og trening etter svangerskapet.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Jenny Craig etter graviditet

•  Har legen din avgjør hvorvidt en vekt-tap programmet er trygt for deg etter svangerskapet. Hvis du ammer, kan en lege godkjennelse være nødvendig for å starte programmet, og han vil trenge å anbefale et vitamintilskudd.

Call (800) 597-JENNY for en gratis konsultasjon. Din programdirektør vil hjelpe deg å finne en vekt-tap plan basert på dine ernæringsmessige behov, ønsket mengde vekttap, spise stil og aktivitetsnivå.

Start programmet ved å spise de angitte måltider som er skreddersydd til dine behov.

Øvelse moderat, øker gradvis gjennom hele programmet ved å legge styrke-øvelser.

Delta i ukentlige møter med en konsulent for å overvåke utviklingen. Disse kan gjøres i person eller over telefon.

Halvveis gjennom Jenny Craig programmet, forberede deg for planlegging og lage dine egne måltider. Du må demonstrere for din konsulent at du er i stand til å gjøre dette.

Overgang ut av Jenny Craig programmet når du har nådd målet ditt i vekt. Du vil begynne å motta færre Jenny Craig måltider og vil motta en meny vedlikehold.

Tips og advarsler

  • Utnytte de elektroniske verktøy på Jenny Craig nettsted for å få mest mulig ut av programmet.
  • Ikke trener iherdig snart etter svangerskapet, som kroppen din er fortsatt utvinne fra levering.