Digidexo.com

Kinesiske vekttap teknikker

Kinesiske vekttap teknikker


Resultater fra National Health and Nutrition Examination Survey tyder på over halvparten av amerikanske voksne er overvektige. Mange mennesker som søker vekttap teknikker utforske rettsmidler som kommer i Kina. Tradisjonell kinesisk medisin fokuserer på retur kroppen i balanse ved å gjenopprette flyten av Qi. Qi refererer til energiflyten og er en integrert del av kinesisk medisin. Kinesisk medisin inneholder flere metoder for å forbedre energiflyt og fremme vekttap. Akupunktur, kinesisk grønn te, urtemedisin og kosthold er tradisjonelle kinesiske vekttap teknikker.

Acupunture

Akupunktur er en alternativ form for healing som kan dateres tilbake til det gamle Kina. Praksisen med akupunktur omfatter innsetting av fine nåler inn i bestemte punkter på huden. Akupunktur virker ved å frigjøre endorfiner i nervesystemet. Endorfiner har en beroligende effekt, og lette stress som kan føre til overspising. Endorfiner også bistå i å opprettholde et sunt fordøyelsessystem. Akupunktur er et vekttap hjelpemiddel som skal brukes i forbindelse med et sunt kosthold og mosjon plan.

Kinesisk grønn te

Kinesisk grønn te er avledet fra Camellia sinensis anlegget. Grønn te blader er forsiktig dampet etter plukking, bevare deres høye antioksidant innhold. Helsemessige fordeler forbundet med kinesisk grønn te inkluderer økt metabolisme, bedre fordøyelse, økt energi, senket kolesterol og vekttap. Grønn te inneholder koffein og er rik på antioksidanter som kalles polyfenoler. Polyfenoler i kombinasjon med kaffein stimulerer metabolismen og akselererer vekttap. Kinesisk grønn te fungerer også som en appetitt suppressant. Drikk 3-5 kopper om dagen av kinesisk grønn te for å maksimere sine slanking fordeler.

Kinesisk urtemedisin

Kinesisk urtemedisiner er en tradisjonell del av kinesisk medisin. Kinesisk urtemedisin fungerer ved behandling av symptomer på sykdom heller enn årsaken. Kinesisk urtemedisiner generelt består av urter, mineraler og dyreekstrakter. Herbal eliksirer er formulert i piller, te, tinkturer, pulver og sirup. Kinesiske urter som brukes for vekttap øke stoffskiftet, undertrykke appetitt, fremme avgiftning og bistå i fettreduksjon. Vanlige kinesiske urter som brukes i vekttap forberedelser inkluderer kanel, ingefær, astralgus og kaprifol.

Chinese Diet

Følg en tradisjonell kinesisk diett for å miste inches og slanke seg. Den tradisjonelle kinesiske kostholdet er næringsrik og lite fett når de er riktig tilberedt. Velg fjærfe, magert kjøtt, soya, fisk, tofu og rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Eliminere eller redusere sukker, stivelse og salt. Bytt ut hvitt brød og pasta med hele korn alternativer. Velg økologisk mat når det er mulig. Innlemme den kinesiske måten å spise i kostholdet ditt for å nå dine vekttap mål.