Digidexo.com

Hva er bivirkningene av Advair Diskus?

Hva er bivirkningene av Advair Diskus?


Den Advair Diskus kombinerer en langtidsvirkende bronkodilator (salmeterol) og steroid (flutikason). Den salmeterol reduserer luftveis bronkospasme mens steroid bekjemper betennelser. De to komponenter er kommersielt kjent som serevent og Flovent. Advair brukes to ganger om dagen og er foreskrevet for både voksne og barn.

Typer

Den Advair Diskus kommer i tre forskjellige styrker 100/50, 250/50 og 500/50. Steroidet komponenten er hvilke endringer som salmeterol er konstant på 50.

Milde bivirkninger

Milde bivirkninger av Advair er kvalme, hodepine, svimmelhet, diaré, tørr munn, heshet, sinus press, hoste opp slim og en sår hals.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger, som bør rapporteres til en lege inkluderer rask, ujevn hjerterytme, brystsmerter, feber, tåkesyn, trost og astmasymptomer. Salmeterol har vært knyttet til en sjelden, men økt risiko for alvorlige astmaanfall og død.

Langsiktige bivirkninger

Effekter av langvarig bruk av Advair inkluderer øyeproblemer, som grønn stær og grå stær, osteoporose, insulinresistens, krampeanfall, skjoldbrusk problemer og infeksjon.

Advarsel

Som med alle medisiner, kontakt lege hvis elveblest og luftveier hevelse vises etter bruk Advair. Pasienter som er allergiske mot melkeproteiner er på et høyere risiko for en alvorlig allergisk reaksjon på Advair.

Betraktninger

Pasienter bekymret for effekten av salmeterol bør diskutere andre alternativer med sine leger. Ikke brått avslutte Advair uten først å konsultere lege.