Digidexo.com

Slik Clear Up Acne Night

Slik Clear Up Acne Night


Akne er et begrep som inkluderer kviser, kviser, kviser, hudormer og whiteheads. Akne kan påvirke alle i alle aldre. Akne kan gjøre den berørte personen føler seg mindre utadvendte og mindre trygg. Klar hud er et tegn på sunn hud, og siden huden er det største organet, er det viktig å holde det sunt.

Bruksanvisning

•  Rens ansiktet og halsen grundig. Hvis du har sensitiv hud, bruk det som fungerer best for deg. En mild såpe er vanligvis alt du trenger for å fjerne skitt, olje og skitt som huden din soaks opp. Fukt ansiktet med varmt vann. Påfør mild såpe til ansiktet og halsen. Bruk en myk vaskeklut til å forsiktig skrubbe ansiktet med sirkelbevegelser. Skyll alle såpen av med varmt vann.

sove med et hode vikle rundt håret for å holde dem fra å berøre ansiktet ditt. Selv om du ikke bruker noen hårprodukter, kunne sjampo og balsam på håret forårsake kviser.

Tre Få minst åtte timers søvn. Fjern putevar og legge til en ny en, slik at du ikke sover på gammel olje fra huden din og annet rusk. Du må ikke sove med noe i ansiktet ditt som en sovende maske.

Drikk rikelig med vann. Hvis du må ha noe annet som juice, kaffe eller brus, holder det til et lite beløp. Unngå unhealthful mat og snack på frukt, grønnsaker, korn, kjøtt og meieriprodukter i stedet. Sunn mat hjelpe huden din og kroppen holde deg hydrert, som er viktig for klar hud.

Legg til en prikk av tannkrem (ikke gel) til problem akne områder i ansiktet ditt og dekk med en bandasje så det ikke smitter av mens du sover. Hvis hele ansiktet er dekket med kviser, kan du prøve å spre tannkrem over hele ansiktet, men noen vil nok falle av mens du sover. Du kan også erstatte barberskum for tannkrem.

Crush en aspirin i en bolle og bland med sitronsaft for å lage en lime, som et annet alternativ til tannkrem. Bruk denne lim til acne problemområder eller hele ansiktet og la den over natten. Det vil bidra til å gjøre huden klar, redusere rødhet, og bli kvitt akne fort.

Tips og advarsler

  • Ikke pop zits! Dette vil bare spre bakterier til et større område av huden din, forårsaker du å bryte ut enda mer.