Digidexo.com

Slik kjøper du en Raised Toalettsete

Slik kjøper du en Raised Toalettsete


Hvis du har leddgikt, mobilitet problemer eller har leddsmerter i knærne eller hoftene, deretter en hevet toalettsete kan være en fin måte å gjøre toalettbesøk enklere. Hevet toalettseter kommer i en rekke utførelser og høyder, så du trenger å vite litt om hvilke muligheter du har før du kjøper en hevet toalettsete.

Bruksanvisning

•  Begrens dine valg av prisklasse. Heldigvis er de fleste hevet toalettseter priset rundt $ 20. Det er imidlertid toalettseter som selger for mindre enn $ 20 og for mer enn 100 kr.

Velg en høyde som er riktig for kroppen din. Hevet toalettseter vanligvis varierer mellom to og fem inches. Du vil ha et sete som er høy nok til at du ikke trenger å sette overdreven belastning på knær og hofter. Men om du ikke ønsker det så høyt at føttene ikke vil nå gulvet når du sitter på den.

Undersøk låsemekanismen. Før du kjøper en hevet toalettsete sørge for at låsemekanismen som fester hevet sete til toalettet er sterk og sørg for at du vil være i stand til å låse og låse den opp. Noen låsemekanisme er vanskelig å operere for personer med leddgikt.

Få innrammet. For ekstra sikkerhet, se etter en hevet toalettsete som kommer med en aluminiumsramme som har sklisikre gummiføtter og solid armlener. Disse er dyrere, men de vil gi deg stabilitet, sikkerhet og innflytelse til å hjelpe deg å komme på og av toalettet trygt.