Digidexo.com

Hvordan vite om du trenger vitamin B-12

Hvordan vite om du trenger vitamin B-12


Vitamin B-12 er et viktig vitamin som vi trenger mer av når vi blir eldre. Mange mennesker er mangelfull i vitamin B-12, og de vet ikke engang det.

Hvordan vite om du trenger vitamin B-12

VISION - Ta vitamin B-12 for sunt syn. B-12 reduserer risikoen for macula degenerasjon og andre synsproblemer i eldre voksne. Hvis du er veganer eller vegetarianer, kan du ha lave nivåer av vitamin B-12 fordi det finnes naturlig i animalske proteiner.

ENERGY - Hvis din energi er lav kan det være en mangel på B-12. Ta en sublingual vitamin B-12 hver dag for å holde energinivået høyt og med gi den et løft.

hjernen helse - Ta vitamin B-12 for god hjernen helse. Hjerner mangelfull på vitamin B-12 er mer sannsynlig hjernen krymping og andre kognitive problemer. Brain krymping kan føre til Alzheimers og andre hjernesykdommer.

KREFT - Ta vitamin B-12 daglig for å øke kreftkampstyrke. Høye nivåer av vitamin B-12 er blitt vist å redusere risiko for kreft, inkludert brystkreft. B-12 er en kraftig antioksidant som kan beskytte kroppen mot kreft.

bein styrke - Lave nivåer av vitamin B-12 har vært knyttet til lav bentetthet. Ta B-12 vitaminer hver dag for å holde bein sunn og sterk.