Digidexo.com

Hvordan bli kvitt min Salvesker / Love Handles

Hvordan bli kvitt min Salvesker / Love Handles


Vekttap industrien gjør milliarder av dollar årlig selger produkter som strekker seg fra piller til å utøve maskiner. Målretting spesifikke problemområder for vekttap, for eksempel fett akkumulert rundt midten --- ofte referert til som saddlebags eller kjærlighet håndtak --- kan være vanskelig. Resultatene vil variere i henhold til hver persons metabolisme, generell helse og evne til å følge programmet. Konsultere med en medial profesjonell før du starter en ny diett eller treningsprogram for å sikre at det ikke er noen underliggende medisinske problemer som kan bli berørt.

Hvordan bli kvitt min Salvesker / Love Handles

Forbereder seg på å gå ned i vekt

•  Bestem det endelige målet om vekttap. Dette kan måles i antall inches tapt eller samlede vekt tapt.

Mål midje, hofter og lår og legg merke målingene på kalenderen. Fastslå din gjeldende totalvekt. Skriv dette tallet på kalenderen.

Spor all maten fortært i en uke og ta opp i den daglige planleggeren. Inkluderer drikke, snacks og måltider. Alt som du spiser og drikker bør registreres. Bestem kalorier og fett som finnes i de elementene spist i løpet av uken. Lag daglige og ukentlige summer. Spor all trening for uken. Inkluder den spesifikke type trening og varighet.

Planlegger du en diett og treningsprogram

Gå gjennom matdagbok og planlegge måltider for den følgende uken som reduserer antall kalorier og fett gram spist til det anbefalte daglige rasjon. Verifisere dette beløpet med en medisinsk faglig kjent med din størrelse og generell helse. Fokusere på å legge sunne matvarer, som frukt og grønnsaker, i stedet for bare å fjerne usunn mat. Fortsett å ta opp all maten fortært i løpet av uken.

Se på mengden av trening fra den daglige dagbok. Legg øvelser som er spesifikke for buk og ben for å redusere fett rundt midjen og tone musklene i området. Eksempler er sit-ups og leg-heiser. Starte med så få som 10 sit-ups og leg-heiser. Har to sett deretter legge til 10 reps hver uke frem til nå 30 sit-ups og leg-heiser. Ved 30, redusere antallet til 15 sit-ups, men legger til et annet sett så totalt 45 reps blir gjort. Gjenta denne prosessen til å gjøre sett med 50 for minst fire reps. Legg til en vri på å gjøre crunches ved å berøre venstre albue mot høyre kne, og trykk deretter på høyre albue mot venstre kne. Følg samme mønster av reps og sett som med standard legg-heiser og sit-ups. Utnytte vekter for å øke intensiteten på treningsøktene. Planlegg moderat aerob trening i tillegg til å trene med vekter for mest mulig effektiv vekttap.

Øk mengden vann du forbruker daglig. Denne økningen vil bidra til å redusere sult samtidig som det gir ekstra ressurser for kroppen å fjerne fett. Fortsett å gjøre små endringer for å forbedre kosthold og mosjon rutiner.

Gjør små endringer ukentlig, slik som å fjerne en fettrik mat per uke eller legge til 10 minutter inn i en eksisterende treningsøkt. Spise fem små, næringsrike måltider i løpet av dagen, men ikke etter 20:00 Å spise regelmessig vil eliminere den plutselige sult som kan overvelde gode matvaner.

Varier typer aerob trening og samtidig opprettholde en tidsplan for mageøvelser. Deltakelse i bare én type trening kan bli kjedelig over tid og redusere ønske om å fortsette når fremgangen er treg. Kjærlighet håndtak er et lag av fett under huden, og en samlet treningsprogram reduseres mer effektivt dette fettet.

Hint

  • Vær tålmodig, da disse endringene vil ta tid å bli synlig. Verve en kompis til å hjelpe holde deg motivert mot målet.