Digidexo.com

Sommerferie for overvektige barn

Sommerferie for overvektige barn


Jo tidligere et barn når fedme jo mer sannsynlig at barnet blir lidelse ødeleggende sykdommer som et resultat, og som i 2009 Center for Disease Control rapportert at 17% av barn i alderen 2 til 17 var betydelig overvektig. Diabetes, hjertesykdom, og respiratoriske lidelser er alle komplikasjoner som kan oppstå som et resultat av fedme. Vekttap leirer er en unik måte å fjerne barn fra sine komfort soner og hjelpe dem til å lære livslang sunn atferd.

Short Term Camps

Kortsiktig leirer lære barn grunnleggende helse og fitness teknikker uten å skille dem fra sine foreldre for en lengre tidsperiode. Disse programmene er spesielt gunstig for yngre barn som kan lide alvorlig hjemlengsel. Camp Shane, som ligger i Ferndale, New York, og tilbyr flere vekttap økter i løpet av sommermånedene. Campers har muligheten til å delta på 3-9 ukers sesjoner som oppmuntrer vekttap gjennom trening og porsjonskontroll. Camp Shane serverer mat som ligner på hva bobiler møte hjemme i et forsøk på å hjelpe dem forbli vellykket når de kommer hjem. Campers bo i hytte stil boliger som inneholder flere køyer og eget bad. Det finnes programmer for barn i alle aldre og mange aktiviteter for barn å gjøre mens innrullert i leiren. Det gjennomsnittlige vekttap av bobiler registrert områder 15-50 kg, avhengig av lengden av sesjonen. Ferdighetene lært av barn på kort sikt leiren er rettet mot å hjelpe dem til å fortsette sitt vekttap gjennom resten av året.

Langsiktig

Langsiktige leirene helt fordype barn i leiren miljøet, som lar barn som kan kjempe for å holde seg med en fastsatt plan for å bli helt involvert i et vekttap program. Wellspring Camps har flere steder over hele USA, inkludert Florida, North Carolina, California og Pennsylvania. Wellspring økter kjøres fra tre måneder til et år. Wellspring er bemannet med veiledere som kan møte studenter på hvert nivå av sin utdanning slik at de holder seg på sporet med skolearbeidet. Wellspring rapporterer at deres kombinasjon av fysisk aktivitet og porsjonskontroll regelmessig gir vekttap resultater av ca 4 kg per uke. Wellspring fortsetter å følge utviklingen av sine bobiler etter utskrivning å stimulere til fortsatt vekttap utover kontrollert miljø av leiren. Programmer er tilgjengelig for barn i alderen 8 til 17. Fysiske aktivitetsprogrammer er skreddersydd for å passe hver camper aktivitetsnivå, oppmuntre dem til å søke utfordringer og fullføre flere og flere aktiviteter. Wellspring leirene som mål å forbedre bobiler kunnskap om ernæring og øke selvtilliten, slik at de kan fortsette sin fremgang etter at de kommer hjem. Wellspring rapporterer at over 70% av sine bobiler fortsette å gå ned i vekt og holde den av etter sin tid på leiren er avsluttet.

Pros av Camp Setting

Leiren innstillingen tar barn ut av deres normale miljø og utsetter dem for nye ideer. Selv om du kanskje har oppfordret barn til å være mer aktiv før, mange leire prøver å gjøre aktiviteter moro, slik at barna ikke føler at de arbeider ut. Barn blir ofte oppfordret til å fortsette å gå ned i vekt når de opplever den dramatiske vektendring som kan oppstå i løpet av leiren innstillingen. Uavhengighet av å være borte fra hjemmet øker også selvtilliten, og mange leirer har trent psykologer som kan hjelpe barn jobbe gjennom problemene som kan ha forårsaket dem til å vende seg til mat som trøst.

Ulemper med Camp Setting

En vesentlig ulempe med å sende barnet ditt til et vekttap leir er prisen. De fleste leirene koste oppover på $ 2000 avhengig av lengden på oppholdet, som er en betydelig utgift for mange familier, selv om det er ofte vel verdt det når barnet returnerer lykkeligere og sunnere enn da de dro. En annen con er tiden brukt skilt fra barnet ditt som å være fra hverandre er ofte en vanskelig justering for både foreldre og barn. En tredje mulig con er at det å sende et barn til vekttap leiren betyr at hele familien må gjøre livsstilsendringer i forberedelse til barna kommer hjem. Dette betyr snacks og godbiter som kan være hyggelig å du må holdes ute av huset før barnet er sterk nok til å gjøre gode valg. Dette kan føre til strid mellom andre søsken, men disse kampene er ofte verdt det i det lange løp som hele familien blir sunnere.