Digidexo.com

Hvordan bruke Calipers fastslår kroppsfettprosent

Hvordan bruke Calipers fastslår kroppsfettprosent


Kroppsfett calipers er de mest økonomisk hjelp av nøyaktig måling av fettprosent. Imidlertid kan de fleste målepunktene ikke være nøyaktig selvadministrert, og alle krever en viss grad av kompetanse og praksis for å få pålitelige resultater. Likevel, i forhold til andre lavpris måte å måle kroppsfett prosenter, for eksempel diagrammer, BMI ligninger eller tape tiltak, kroppsfett calipers er den eneste metoden som tilbyr virkelig nyttig informasjon om endringer i kroppsfett til et individ.

Hvordan bruke Calipers fastslår kroppsfettprosent

•  Sørg for at motivet står avslappet, armene langs sidene.

finne et punkt mellom den øvre armhulen og nippelen på høyre side av kroppen ved hjelp av en linjal. På hanner, er dette punkt midtveis; på kvinner poenget er en tredjedel av veien og nærmest armhulen. Markere stedet med markøren. Når du tak i huden, bør folden kjøre langs den samme diagonal som hersker.

Klem huden mellom tommelen og pekefingeren på mark.

Plasser spissene kalipperne 1/3 tommer fra tommel og pekefinger langs hudfolden, omtrent på samme avstand mellom motivet kropp og kanten av folden som tommel og pekefinger.

Ta målet innen 4 sekunder fra når du gjør klemme. Hvis du tar lenger får målingen slippe huden, vente til merkene fra fingeren og tommelen har falmet, og re-mål.

Tenk deg en linje som går ned fra toppen av fagets armhulen, og en annen kjører under høyre bryst. Lag et merke på emnet torso mot innsiden av armen ved det punkt hvor disse linjene møtes. Gjenta trinn 3 til 5 på mark. Folden bør være horisontal. Dette er den midaxillary måling.

Marker et punkt med linjal og markør halvveis mellom skulderen og albuen på motivets bicepsen og gjenta trinn 3 til 5 på dette nye merket. Flippen skal være vertikal.

8. Marker et punkt med linjal og marker en tomme til motivets høyre for navlen, og gjentar trinn 3 til 5 på dette nye merket. Flippen skal være vertikal.

9. Finn toppen av emnet rett hoftebenet mot forsiden av kroppen. Markere et punkt rett over hoftebenet og gjentar trinn 3 til 5 på det nye merket. Folden bør være diagonal, med høy punktet av folden til emnet rett. Dette er suprailiac måling.

Mark et punkt med linjal og markør halvveis mellom toppen av fagets lår og kne, på forsiden av kroppen, og gjenta trinn 3 til 5 på det nye merket. Flippen skal være vertikal.

Marker et punkt på den største delen av innsiden av fagets høyre leggen. Gjenta trinn 3 til 5 på dette nye merket. Flippen skal være vertikal.

Mark et punkt bare litt bort fra, og under høyre skulderblad. Gjenta trinn 3 til 5 på dette merket. Flippen skal være diagonal.

Merk av et punkt med din linjal og markør halvveis mellom skulderen og albuen på høyre triceps. Gjenta trinn 3 til 5 på dette merket. Flippen skal være vertikal.

Merk av et punkt på objektet korsryggen rett over nyrene og to inches til motivets høyre for ryggraden. Gjenta trinn 3 til 5 på dette merket. Folden bør være horisontal.

bla gjennom alle punktene to ganger til, å være sikker på å måle på nøyaktig de samme stedene. Hvis en måling er mer enn 2 mm forskjellig fra tidligere, la huden hvile til merkene fra tommel og pekefinger fade, og re-mål.

Legg de tre målinger fra hvert område sammen og dele på tre for å få gjennomsnittet.

Bruk formler fra produsenten av kalipperne eller plugg tallene inn i kalkulatorer på Linear Software nettsted. Det er en link i Resources.

Hint

  • Alltid huske på at tallene fra disse testene er bare virkelig nyttig som milepæler å sammenligne endringer i faget over tid, og på grunn av forskjellene mellom individer og aldersgrupper, kan nøyaktigheten av de beste målingene tatt av den mest erfarne profesjonelle fortsatt være av ved 4 prosent eller mer.
  • Konsistent praksis gi konsistente resultater. Ta alltid målinger under like forhold på samme tidspunkt på dagen, har alltid samme person ta målinger, og aldri ta målinger umiddelbart etter trening.
  • De eneste målepunktene som i dag tillater nøyaktig selv måling er laget av Accu-Measure. En link til selskapets hjemmeside er i Resources. Utenom å bruke disse spesifikke calipers, bør faget alltid ha noen andre gjøre målingene.
  • Du får hva du betaler for. Det er ingenting galt med billigere calipers i utgangspunktet, men deres nøyaktighet vil avta raskere enn høyere kvalitet calipers. De kan være en besparelse på kort sikt, men hvis du har tenkt å bruke målepunktene over en lang periode, kan dyrere calipers faktisk spare deg for penger.