Digidexo.com

Hvordan lage en Herbal hodebunns Rub å stimulere hårvekst

Hvordan lage en Herbal hodebunns Rub å stimulere hårvekst


Mange mennesker lider av hårtap på grunn av alder, hormoner eller helseplager. Hvis du har problemer med håravfall, prøv dette skalp gni for å fjerne buildup, og oppmuntre håret til å vokse tilbake.

Bruksanvisning

Plasser brennesle blad, så Palmetto bær, kamille, aloe, kattemynte og rosmarin i en food prosessor eller kaffekvern og slipe til et fint pulver. Du må kanskje puls jeksel, eller flytte urtene rundt et par ganger for å få en enda pulver.

Legg et par spiseskjeer med olivenolje i en ramekin eller liten bolle. Legg i bakken urter.

Mikrobølgeovn blandingen i ca 10 sekunder, rør godt, og mikrobølgeovn i ytterligere fem sekunder.

Plasser et håndkle rundt nakken og skuldrene, og fest med en klipp.

Bruk fingertuppene til å massere oljeblandingen inn i hodebunnen en bit om gangen. Pass på å dekke hele hodebunnen. Belegg på håret er ikke nødvendig. (Hvis du ikke liker olje på fingrene, kan du bruke plast eller gummihansker.)

Når hodebunnen er dekket, vikle et varmt håndkle rundt hodet, eller i det minste satt på en dusjhette. La oljen holde på i minst 15 til 20 minutter.

Shampoo og pleie håret som vanlig, men husk å vaske med varmt vann og skyll med kaldt vann. Du må kanskje shampoo to ganger for å fjerne all oljen fra håret ditt. Vær forsiktig så du ikke skrubbe hodebunnen mye.

Utfør disse trinnene minst to ganger i måneden. En gang i uken er bedre hvis du har alvorlig tap, spesielt på grunn av DHT oppbygging. (DHT er årsaken til hårtap hos de med skjoldbrusk lidelser, samt aldrende menn.)