Digidexo.com

Hvordan bruke en fordamper at Night

En tørr og irritert nesekanalen kan føre til mye ubehag i det daglige liv, alt fra kløe og smerte til en høy rate av neseblod. En metode for bekjempelse av en tørket nasal kanalen er å bruke et fuktighets-produserende enhet, for eksempel en luftfukter eller damp fordamper. Ved hjelp av en vaporizer om natten mens du sover kan du utsette nesehulen til den fuktige luften i flere timer sammenhengende, uten å tvinge deg til å bo i ett sete mens våken.

Bruksanvisning

Endre ut vannet i vaporizer reservoar i morgen når du slår den av etter den tidligere natts bruk. Utløpsvannet til å sitte i vaporizer kan føre til oppbygging av skadelige bakterier i vannet.

Bruk destillert i fordamperen hvis tilgjengelig, for å produsere den reneste damp, noe som vil forårsake minst mulig ubehag for de områder i behov av damp.

Fyll vaporizer til linjen merket fylle på fordamper før du går til sengs. Fylling over linjen kan føre til fordamper ikke fungerer som den skal.

Plasser fordamper ca 4 meter unna sengen til den enkelte som trenger sin hjelp. For nær kan føre til forbrenning fra den damp, men beveger seg for langt unna vil senke effektiviteten av fordamperen.

Unngå å plassere en fordamper i rommet av et barn hvis de har en seng som gjør ham i stand til å komme seg ut av sengen om natten, som barnet kan bevege seg for å lukke for den fordamper og bli skadet.

Slå på fordamper før du går til sengs, og det vil avgi damp rundt deg mens du sover, bidrar til å fukte nesehulene.