Digidexo.com

Naturlig behandling for type 2 diabetes hos barn

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er type 2 diabetes en av de mest utbredte sykdommer blant barn og ungdom - mer enn 150.000 personer under 20 år har diabetes. Hjelpe barna ta sunne livsstilsvalg kan bidra til å forebygge type 2-diabetes hos barn.

Om Type 2 Diabetes

Type 2-diabetes utvikler seg når legemet danner en motstand mot insulin og kan ikke bruke insulin riktig. Som et resultat av dette, mister bukspyttkjertelen gradvis evnen til å skape tilstrekkelige mengder av insulin for å regulere blodsukkernivået.

Et økende problem

De fleste barn som er diagnostisert med type 2 diabetes er overvektige eller fete ved diagnose. Som antall voksne og barn som er overvektige har økt, har antall tilfeller av barn med type 2 diabetes steget jevnt og trutt.

Naturlige behandlinger

Naturlige behandlinger for type 2 diabetes kan hjelpe barn blir mindre sannsynlighet for å utvikle sykdommen. Vektreduksjon har vist seg å redusere insulinresistens og bremse utviklingen av type 2 diabetes. Et sunt kosthold og trening er to av de beste behandlingene for type 2 diabetes.

Spise sunt

Ifølge CDC, livsstilsendringer ved hjelp av naturlige behandlinger som kosthold og mosjon og å miste litt vekt kan hindre eller forsinke type 2 diabetes hos voksne og barn. Et sunt kosthold kan hjelpe behandle diabetes naturlig og inneholder massevis av frukt og grønnsaker, hele korn karbohydrater som brun ris, mat rik på fiber, magre proteinkilder som fisk, og sunt fett som olivenolje. Unngå mat høy i sukker, mettet fett og trans fett.

Komme Exercise

Mangel på fysisk aktivitet er sterkt assosiert med overvekt og type 2-diabetes hos barn. Barn bør oppfordres til å få minst 30 minutter fysisk aktivitet per dag for å forebygge og behandle diabetes naturlig, ifølge Diabetes Care Journal.