Digidexo.com

Den beste naturlige middel for å bli kvitt urenheter med Honey

Honning kan blid ikke bare din te, men ansiktet ditt. Den klebrig stoff vi får fra bier har antiseptisk og fuktgiver (fuktighetsbevarende) egenskaper som gjør den til et naturlig skjønnhet hjelpemiddel. Folk visdom tilbyr et utvalg av ulike remedier som bruker honning til å behandle huden blemishes. Hvilken som fungerer for deg kan avhenge av hva slags avslapnings du opplever. Siden du allerede har den viktigste ingrediensen i kjøkkenet ditt, kan du gi dem alle en sjanse.

Rask og enkel

Sett litt honning på din lyte, og legger inn en plaster på toppen for å holde honning i stedet. Gå å sove med den på. Mange rapporterer å våkne opp å finne sin lyte har forsvunnet eller i det minste redusert i størrelse ved hjelp av denne strategien.

Bland It Up

Kombiner honning med noen form for sitrus juice (sitron, lime og oransje er alle anbefalt av ulike kilder). Saften vil hjelpe tørke opp overflødig olje som forårsaker lyte. Påfør i ansiktet som en maske og la virke i 10 til 15 minutter, og skyll av. Den ayurvedisk tradisjon i India anbefaler å bruke en blanding av honning og tørrmelk for klarere hud. Ayurvedic kur for arrene etter kviser er honning blandet med gurkemeie.

Honning og helse

Hud blemishes kan bety en dypere helse ubalanse. Prøv å få regelmessig søvn, drikke mer vann, og spise mer hele matvarer. Hvis blemishes vedvarer etter bruk av hjemme rettsmidler eller over-the-counter-produkter, eller om de synes infisert, bør du oppsøke lege.